BAKAN SOYLU DEPREM BÖLGESİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Denizli’ye geldi. İlk ziyaret yeri ise Acıpayam oldu.

  • 21 Mart 2019 - 09:02
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çivril'de mitinge katılacak olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çivril'e gitmeden önce ilk olarak deprem bölgesi Acıpayam'a gitti.

Helikopter ile bölgeye iniş yapan Bakan Soylu'yu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök karşıladı.

Bölgede vatandaşla bir araya gelen Süleyman Soylu; "Evinin bulunduğu yerde ev yapmak isteyenlere maddi yardımda bulunacağız, 'Ben başka yerde olmak istiyorum.' diyen olursa ona yönelik deprem konutlarımızı acilen gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın burada depremle karşı karşıya kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletmek için, talimatlarıyla geldim. Talimatı da hiçbir eksikliğin gösterilmemesi, vatandaşlarımızın özellikle soğuk, serin bu aylarda deprem nedeniyle mağduriyet yaşamaması, bu konuda da her şeyin temin edilmesi" dedi.

Soylu, vatandaşlarımızı daha fazla çadırlarda bekletmeyeceğiz diyerek; "Şu anda bütün tespitler yapıldı. Hem Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hem de AFAD, Valiliğimizin koordinasyonunda ortak çalışma gerçekleştiriyorlar. En yakın zamanda başlayacaktır. Sizi çok çadırlarda bekletmeyeceğiz" dedi.