BAKAN KOCA SON RAKAMLARI AÇIKLADI GÜZEL HABERLER YAKIN DEDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden insanlara 7 kişi daha eklendiğini söyledi. Vaka sayısını açıkladı.

  • 24 Mart 2020 - 03:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kovid – 19 virüsü hakkında her gün aynı saatlerde son durumu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni virüs kapan ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın oranını açıkladı. Aynı zamanda Koca televizyon kanallarına yaptığı açıklamada güzel haberlerimiz önümüzdeki günlerde gelecek. Tedavileri devam eden ve tedavi süreci biten hastalarımızın rakamlarını da açıklamaya başlayacağız dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.” Dedİ.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı son paylaşımın ardından  test sonucu pozitif çıkan kişi sayısı 1549 olurken hayatını kaybeden vatandaşlarımız ise 37'ye yükseldi.