BAHTİYAR'IN SEÇİM OFİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar'ın seçim ofisi bugün görkemli bir törenle açıldı. Açılışta yüzlerce seçmen bir araya geldi.

  • 24 Şubat 2019 - 13:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Millet İttifakı Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar bugün seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Millet İttifakı Merkezefendi ve Pamukkale adayları, Şeniz Doğan ve Ahmet Divarcı, Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, CHP ve İyi Parti'nin il ve ilçe başkanları ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Ankara'da devam eden çalışmaları nedeniyle katılamayan milletvekilleri ise mesajlar göndererek açılışı kutladılar.

Açılışta kısa birer konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerini ileten katılımcılar, dualar eşliğinde seçim ofisini açtılar.

HERKESİN İNANCI TAM

Açılışta İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı birer konuşma yaparak, yerel seçimde kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

“HEM KIRSALDA HEM MERKEZDE DENİZLİ KAZANACAK”

Alkışlar arasında söz alan Ümit Bahtiyar "Denizli'yi karış karış geziyoruz. Onların oy deposu olarak gördükleri kırsal mahallelerimizde vatandaşlar artık bıkmış durumda. Yollara taş döşeyerek hizmet yaptıklarını zannediyorlar. Üretim yoksa, huzur olmaz. Üreten Denizli Modeli ile hem kırsalda hem merkezde Denizli kazanacak" dedi.

3 TEMEL ÜRETİM MERKEZİ

Sanayi, tarım ve turizm Denizli için üç temel üretim ayağıdır diyen Ümit Bahtiyar "Denizli'yi bu üç üretim noktasında cazibe merkezi haline getirecek projeler ile yola çıktık. Yapılabilecek ve vatandaşların yüzünü güldürecek projeler ile geliyoruz. Denizli’de sanayi, tarım ve turizmin desteğe ihtiyacı var. Projelerimiz ile bu desteği sağlayacağız. Denizli’yi üretimde bir merkez haline getireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi dualarla açıldı. Vatandaşlar açılışın ardından dakikalarca Ümit Bahtiyar ve Millet İttifakı'nın adayları ile fotoğraf çektirerek, destek sözü verdiler.