BAĞIMSIZ DENETÇİLER BAŞKANINI SEÇTİ

Denizli Bağımsız Denetim Derneği olağan genel kurul toplantısını yaptı. Yapılan genel kurulda mevcut başkan Osman Erdemir görevini Ahmet Horoz’a devretti.

  • 30 Haziran 2021 - 13:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yetki almış Bağımsız Denetçileri bir araya getirmek, mesleki bilgi paylaşımlarında bulunmak ve bu konuda söz sahibi olarak hizmet verebilmek için kurulan Denizli Bağımsız Denetçiler Derneği, 29 Haziran’da, seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Denizli’de Bağımsız Denetçiler Yeni Başkanını Seçti

Denizli SMMM Odası binasında yapılan toplantının Divan Başkanlığı’nı Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı, 1996 – 2016 Dönemleri Denizli SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz gerçekleştirdi. Toplantıda, Denizli SMMM Odası Başkanı Adnan Selçuk konuşma yaptı. Genel kurulda derneğin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu kabul edildi.

“Yeni Başkan Ahmet Horoz”

Denizli’de 192 bağımsız denetim yetkisi bulunan mali müşavirin olduğu genel kurulda vurgulanırken yapılan oylama sonucu derneğin başkanı değişti. Üyelerin yaptığı oylama sonucu Denizli Bağımsız Denetim Derneği Yönetim Kurulu’na; Ahmet Horoz, Bülent Tezcan, Taner Atilla, Rıza Altın, H.Belfu Dinğil, İbrahim Sert ve Engin Tokdemir seçildi. Denetleme Kuruluna ise; Cahit Ülgen, Yasemin Türker Fidan ve Yücel Ünver seçildi.