BABADAĞSPOR HEKESİNDİR!

Denizli’nin Babadağ İlçe Başkanı Ali Atlı sosyal medya hesabından Babadağspor’la ilgili net konuştu.

  • 14 Ocak 2020 - 16:38
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Babadağ’da bir süredir Babadağspor’a ilişkin görüşmelerin yapılmasının ardından Belediye Başkanı  Ali Atlı Babadağspor’la ilgili önemli sözler sarfetti.  Belediye Başkanı Ali Atlı sosyal medyasından yaptığı paylaşımda Babadağspor’un ‘bir işadamı ve arkadaşlarının’ keyfine bırakılamayacağını belirtti. Başkan Ali Atlı sosyal medya hesabından şu sözler ile sert eleştirilerde bulundu:

“Babadağ ve Babadağ’da yaşayan gençlerimizin geleceği için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Babadağ gençlik spor kulübü bir iş adamı ve arkadaşlarının keyfine bırakılmayacak kadar değerlidir.

Babadağ Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız yeter ki Babadağspor ortak akılla yönetilsin her türlü bireysel çıkar ilişkilerinden ve siyasi rant hesaplarından uzak tutulsun. Nokta”

Bir süresidir pasif durumda olan ilçenin U19 amatör futbol takımı Babadağspor birkaç iş adamı tarafından tekrar çalışır duruma getirilmeye çalışılmış ancak bu konu hakkında Belediye Başkanı veya Babadağ Belediyesi’ne gerekli bilgilendirilme yapılmadığı konuşulan bilgiler arasındaydı. 

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ise Babadağspor’un herkesin takımı olacağı konusunda net konuşurken aynı zamanda takımın sivil toplum kuruluşları, belediye ve diğer gönüllüler ile birlikte ortak bir akıl yürütme ile yürümesi gerektiğini de vurguladı.