BABADAĞLI İŞ DÜNYASI, BASİAD İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Babadağlı Sanayici İş Adamları Derneği'nin (Basiad) geleneksel iftar yemeği Beyaz İnci Düğün Salonu'nda muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

  • 14 Nisan 2023 - 00:33
  • Son Güncelleme : 14 Nisan 2023 - 00:49

Dernek üyeleri ve sektör temsilcileri, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi ve birlikte oruçlarını açtılar. Bu yılki iftar yemeği, seçim atmosferinin yaşandığı ülkemizde siyaset gündemiyle birleşti.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın da katıldığı iftar yemeğinde sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin tartışıldığı samimi bir ortam sağladı. 


Akşam boyunca devam eden programda, konuşmalar ve hoş sohbetler yer aldı. Dernek üyeleri, yemek boyunca birbirleriyle kaynaşarak, işbirliği için yeni fırsatlar yakaladılar. Bu önemli etkinlik, Basiad'ın iş dünyasındaki etkin rolünün bir göstergesi olarak da ön plana çıktı.