BABADAĞ’DA OFF-ROAD NEFESLERİ KESTİ

Babadağ'da ikincisi gerçekleştirilen off-road şenlikleri eşsiz bir etkinlik ile sona erdi. Başkan Ali Atlı "Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Babadağ'a yakışır bir etkinlik gerçekleştirdik" dedi.

  • 30 Ağustos 2021 - 10:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Babadağ ilçesinde ikincisi gerçekleştirilen off-road şenliği nefesleri kesti. Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde Padoff tarafından gerçekleştirilen etkinlik için ilçeye binlerce kişi geldi.

25 arazi taşıtının yarıştığı etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı ilçe başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

İki gün süren ve 6 farklı etapta gerçekleşen yarışlarda dereceye girenler ödüllerini alırken, yaşanan coşku görülmeye değerdi.

30 AĞUSTOS COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Ödül töreninin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına geçildi. Havai Fişek gösterisi ile başlayan etkinliklerde vatandaşlar gönüllerince eğlenirken, müzik performansı ile eğlenceli anlar yaşandı. 

Belediye Başkanı Ali Atlı "Bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Pandemi nedeni ile ara verdiğimiz etkinliklerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Babadağ'ın bir turizm destinasyonu haline gelmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz. Padoff ile beraber gerçekleştirdiğimiz nefes kesen yarışlara katılan tüm yarışmacıları tebrik ediyorum" dedi.



Haber Foto Galeri