BABADAĞ, OFF-ROAD İÇİN HAZIR!

Babadağ Belediyesi tarafından organize edilen ve geçtiğimiz senede Babadağ’da binleri bir araya getiren Off-Road’un bu seneki tarihi belli oldu.

  • 11 Ağustos 2021 - 16:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek Off-Road yarışlarının yapılacağı tarih belli oldu. Babadağ’da birbirinden güzel etkinlikler ile eğlence dolu bir günlerin geçtiği Off-Road bu sene 29 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacak.

Tüm Denizli’nin heyecanla beklediği Off-Road geçen seneki gibi bu sene de nefesleri kesmeye hazırlanıyor. 2021 Off-Road’u için hazırlıklar başlarken bu seneki off-road gösterisinin daha geniş katılım ile yapılması bekleniyor.

Geçen sene pandemi dolayısıyla yapılamayan Off-Road Şenlikleri bu sene ise yangınlar dolayısıyla ertelenmişti. 29 Ağustos’ta yapılması planlanan şenlikler için Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “İlçemizin önem verdiğimiz etkinliklerinden olan off-road yarışlarını geçen sene içinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla yapamamıştık. Bu sene ise tarih belirlememize rağmen yangınlar dolayısıyla yapamadık. Artık adrenalin tutkunlarını daha fazla bekletmek istemiyoruz. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Babadağ Off-Road Şenlikleri’ni 29 Ağustos’ta yapmaya hazırlanıyoruz. Tüm Denizli’yi 29 Ağustos’ta Babadağ’da eşsiz manzara ve doğa eşliğinde nefes kesici yarışları izlemeye davet ediyorum” dedi.