BABADAĞ KAMP VE KARAVAN FEST’TE EĞLENCEYE DOYDULAR

Babadağ’da bu hafta sonu gerçekleştirilen festivalde doğa severler ve Babadağlı vatandaşlar eğlenceye doydu.

  • 14 Ağustos 2022 - 19:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kamp ve karavanları ile 3 gün Babadağ’da konaklayan doğa severler Babadağ turu yaparak Babadağ’ın tarihini öğrendi ve akşam yapılan konserle eğlendiler. 

Denizli’nin Babadağ ilçesi yine farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 12-13-14 Ağustos tarihlerinde Babadağ’da gerçekleştirilen Kamp ve Karavan Festivali’nde eğlence dolu anlar yaşandı.

Cumartesi günü ilçenin tarihi, ekonomik, sosyo kültürel yapısını öğrenmek ve Babadağ’ı keşfetmek için tura katılan doğaseverler rehber eşliğinde ilçeyi gezdi. Yardan Şelalesi, müze, tekstil çarşısı, lavanta bahçesi gibi birçok noktayı gören katılımcılar ilçenin yapısına ve organizasyona hayran kaldılar. Festival katılımcılarının ilçede yaptığı turun ardından akşam yapılan konserde eğlenceli anlar yaşandı. Dj Poseidon ile başlayan konserde eğlenen doğaseverler ardından Suça Sürüklenen Çocuk konseri ile eğlenceye doydu. 

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ilçede yapılan Babadağ Kamp ve Karavan Festivali’yle ilgili “İlçemizde yine çok farklı bir etkinliğe imza attık. Kamp ve karavan yapmayı seven doğa severleri ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemizde yapılan tur ve konserlerde hem katılımcılarımız hem de ilçe halkımız eğlenceli anlar yaşadı. İlçemizin turizm destinasyonu haline gelmesi için bu tür etkinliklere çok önem veriyoruz. Babadağ turizm alanında gelişmekte ve daha da gelişmesi için Babadağ Belediyesi larak elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyuyoruz.” dedi.


Haber Foto Galeri