BABADAĞ KADIN HAKLARI GÜNÜNDE KADINLAR AĞIRLADI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği üyelerini Babadağ’da ağırladı. Atlı, “Böyle güzel bir günde bizlere misafir olan kadınlara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

  • 06 Aralık 2022 - 11:43
  • Son Güncelleme : 06 Aralık 2022 - 11:47

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla ilçelerini ziyaret eden Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği başkan ve üyelerini ağırladı. Kahvaltı programında kadınlarla bir araya gelen Atlı ve belediye personelleri daha sonra ilçede bulunan Babadağ Tarih Kültür ve Sanatevi ile Tekstil Çarşısı’nda misafir ettiler. Pamukkale Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Çeyiz Sandığından Sokağa projesini de yerinde inceleyen kadınlar hem ilçeyi gezdi hem de ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi aldı.


Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı  “Dünyayı anlamlı ve değerli kılan kadınlardır. Biz de Babadağ Belediyesi olarak kadınlarımızı ilçemizde ağırlayıp, bu özel günde yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Toplum yararına hizmet üreten kıymetli kadınlarla ilçemize kazandırdığımız projeleri gezdik ve Çeyiz Sandığından Sokağa projemiz hakkında bilgiler verdik.


Bizleri ziyaret edip anlamlı günü ilçemizde geçiren kadınlara teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm kadınların Dünya Kadın Hakları Günü’nü içtenlikle kutluyorum” dedi.