BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ATLI, BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Kurban Bayramı nedeniyle belediye çalışanları ile bayramlaştı. Babadağ’ın çeşitli yerlerinde bulunan hizmet birimlerindeki personellerle bayramlaşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, tüm personellerin bayramını tek tek kutladı.

  • 27 Haziran 2023 - 20:29
  • Son Güncelleme : 27 Haziran 2023 - 20:33

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personelleri ile bayramlaştı. İlçenin farklı mahallelerinde bulunan hizmet birimlerindeki personellerle bayramlaşan Başkan Atlı birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Biz büyük bir aileyiz” vurgusu yaptı.


Başkan Atlı, “Tüm Çalışma Arkadaşlarıma İyi Bayramlar Diliyorum”

Tüm personellerin bayramını tek tek kutlayan Başkan Atlı, “Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte sevgi, birlik ve dayanışma duygularımızın pekiştiği anları yaşıyoruz. Belediyemizde görev yapan değerli çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık. Tüm personellerimiz iş birliği içinde çalışarak Babadağ için büyük bir emek veriyor.  Bayramlar hızla gelip geçiyor. Geriye dönüp baktığımızda Babadağ’ımıza kazandırdığımız hizmet ve vazifeler kalıyor. Bizler ilçemizin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İlçemizde hizmet kalitesini artırmaya yönelik yaptığımız her türlü çalışmada büyük bir emek harcayan çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli ailelerine iyi bayramlar diler, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa iyilik ve huzur getirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.