ATMACAOĞLU HUKUK BÜROSU AÇILDI

Avukat İsmail Y. Atmacaoğlu'nun başında bulunduğu Atmacaoğlu Hukuk Bürosu dün yapılan kokteyl ile açıldı.

  • 15 Mart 2020 - 09:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Açılışa Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Doktorlar Caddesi, Hulisi Kayoğlu İşhanı'nda düzenlenen açılış kokteylinde Avukat İsmail Atmacaoğlu tüm misafirlerini kapıda karşılayarak tüm katılımcılara kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Açılışta kurdele kesiminin ardından kısa bir konuşma yapan Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan; "Gerçekten zor bir dönemde, zor bir görevi üstlendi genç meslektaşımız. Hakkı hak sahibine teslim etmek için çaba gerekiyor. Ve bu kutsal görev için hem dinimiz gereği hem yaşadığımız toplumun değerleri gereği aldığı eğitim ve aile terbiyesi bunun üstesinden gelebileceğinin en büyük kanıtı. Bu doğrultuda ben genç kardeşime başarılar diliyorum. Uzun sağlık ve başarılı bir meslek yaşantısı olsun. Hem bizlere, hem Denizli Baromuza, hemde Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Açılışta gazetecilere konuşan İsmail Atmacaoğlu ise; "Burada bizleri yalnız bırakmayan başta Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Baro başkanımızın dediklerine katılıyorum. Onurlu ve kutlu bir mesleğe adım attık. Denizlimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.