ATEŞDAĞLI: "HEDEFE ULAŞACAĞIMIZDAN KUŞKUM YOK"

TBL'nin 6.haftasında deplasmanda Akhisar ile oynayan temsilcimiz Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Akhisar'da farklı mağlup oldu: 85-68

  • 22 Kasım 2020 - 07:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Koçu Şahin Ateşdağlı, Akhisar Belediyesi'ne kaybettikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, "İnanç kaybına uğramadan hedefimize ilerlemeliyiz." dedi.

Ateşdağlı şunları söyledi:

"Kazandığımız 3 maç sonrası bizim için çok değerli ve önemli olan  bir deplasmandan yenilgi ile döndük. Her zamanki gibi biz burada takım olarak kendi yanlışlarımızı düzeltip mücadeleye devam edeceğiz. Bu yenilgi sonrası 'o suçlu bu suçlu demek' yerine daha çok çalışarak elimizdeki değerlere sahip çıkacağız. Bu sene TBL'de pandeminin yarattığı olumsuz şartlar her takımı etkiliyor. Günlük performanslar ve eksikler sonuçlara direkt etki ediyor. Her takımın iniş ve çıkışları maç sonuçlarına direkt etki ediyor. Önemli olan  inanç kaybına uğramadan belirlediğimiz hedef doğrultusunda ilerlemek. Bizim bu sene bittiğinde olmak istediğimiz yerde olacağımıza inancımız tam. Daha önceki sezonlarda da yaptığımız gibi gene kenetlenip bir sonraki güne daha güçlü başlayacağız."dedi.