ASFALT AKPINAR MAHALLESİ’NE ÇOK YAKIŞTI

Çameli Belediyesi ilçede kolay ve kaliteli bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla Program dâhilinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

  • 22 Ağustos 2021 - 14:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çameli İlçemiz Akpınar Mahallesinde  Akmuğar ve Şabanlar Mevkiinde gerçekleştirilen asfalt programını yerinde takip ederek inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Çameli  gündüz gece demeden çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdik .Asfaltlama Çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Uğur  Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz , İlçe Yönetimi ve Mahalle Muhtarı Hasbi Kaya’da yerinde inceledi

ASFALTSIZ MAHALLE KALMIYOR

Başkan Arslan Hemşehrilerimizin desteği ve duaları ile Akpınar Mahallemize  üst yapı yatırımı  yaptık. Torunlarımızın torunlarına hizmet edecek bu yatırımın ardından Akpınar Mahallemize  yakışacak üst yapı çalışmalarına başladık ve şükürler olsun tamamladık. Mahallemize  çok yakıştı. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

OTOBAN GİBİ YOLUMUZ OLDU 

Yapılan çalışmalarla toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten Mahalle Muhtarı Hasbi Kaya “Yollarımız kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu Otoban gibi yolumuz oldu   Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a mahallem adına teşekkür ediyorum dedi.