ANNESİNİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ARABAYA BİNDİRİP GÖTÜRDÜLER

Denizli'de yaşayan 13 yaşındaki İran uyruklu genç kız annesinin gözleri önünde arabayla götürüldü. Annenin sosyal medyadan yardım çığlıkları ise yürekleri burktu.

  • 24 Ekim 2019 - 22:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

13 yaşındaki İran uyruklu Kimiya Mard Fekri Kohnesari 5 gün önce kayboldu. Çaresiz anne polise durumu bildirse de genç kızdan henüz haber alınamadı.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunlar yaşayan ve ilaç kullanan 13 yaşındaki İranlı Kimiya, 5 gün önce annesi ile kavga edip evin önüne gelen bir arabaya binerek ortalıktan kayboldu.

Zeytinköy Mahallesi'nde oturan 13 yaşındaki kızdan 5 gündür haber alınamıyor. Annesi Marziyeh Maghsoodi ile kavga ettikten sonra evi terk eden kızın evin önünden bir arabayla alınması ise annesinin büyük bir korku yaşamasına neden oldu. Arabanın peşinden koşan ama yetişemeyen anne Marziyeh Maghsoodi kızına bir şey olmasından korkuyor.

Durumu emniyet güçlerine bildiren çaresiz anne sosyal medya üzerinden de yardım talebinde bulundu. Genç kızı görenlerin 155'i araması yada annesi Marziyeh'ı araması bekleniliyor.

İletişim: 05315626106