ANNE VE 2 ÇOCUĞU KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesinde anne ve yanında bulunan iki çocuğuna sokak köpeği saldırdı. İki kızını birden korumak için büyük mücadele veren anne ve çocukları korku dolu anlar yaşadılar.

  • 23 Ekim 2021 - 21:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bugün akşamüstü saatlerinde Atalar Mahallesi, 987 Sokak üzerinde yaşanan korku veren anlarda anne ve 2 çocuğu korku dolu anlar yaşadı. 

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan anne çocuklarını korumaya çalışırken büyük panik yaşadı. 7 yaşındaki kızı Zeynep Şura'ya köpeğin saldırmak üzere olduğunu farkeden anne kızının önüne geçtiği anda köpek bu seferde 3 yaşındaki kızı Asya Belma'ya yönelince küçük kızını kucağına alarak korumaya çalıştı. Köpek bu sefer 7 yaşındaki kızına tekrar saldırınca çaresiz çığlıklar atarak yardım isteyen annenin yardımına mahalleli yetişti. Çevredeki vatandaşların gelmesiyle olay yerinden kaçan köpek 7 yaşındaki Zeynep'i 3 defa ısırdı. Yaralanan küçük kız için hemen ambulans çağırıldı ve rutin kontrolleri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Anne Fatma Kahraman ise bu olayın mahallelerinde ilk defa yaşanmadığını daha öncede bu tarz problemler olduğunu dile getirdi. Bir an önce yetkili kurumların duruma müdahale etmesi gerektiğini dile getiren anne Fatma Kahraman hayvanların rehabilitasyon sürecinden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Anne Kahraman olay yerine hemen gelen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, hastane sürecinde de kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettar olduğunu dile getirdi.