ANIM OTEL'E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gökhan Tekstil Şirketi’nin bir projesi olarak Denizli’ye kazandırılan ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

  • 10 Mayıs 2022 - 22:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Açılış törenine Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Çardak OSB Başkanı Okan Konyalıoğlu, MÜSİAD Başkanı Mehmet Akgün, DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Özlem Durdu Kabel, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, iş insanları, sanayiciler, Gökşin Ailesi ve diğer davetliler katıldı. 


Açılış kurdelesi Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Gökşin ve Fahri Gökşin ile diğer il protokolünün katılımıyla kesildi. Davetliler daha sonra hem oteli hem de restoranı gezdi, incelemelerde bulundu. Daha sonra basın mensuplarının karşısına geçen Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin açıklamalarda bulundu. 


Denizli Valisi Ali Fuat Atik “Denizlimize hayırlı olsun. Yatak kapasitemizi arttırdık. Çok güzel bir işletme olmuş. Emeği geçenlere ve Gökşin Ailesi’ne teşekkür ediyoruz. İş dünyasına bu güzellik Denizli’nin prestijini göstermek açısından çok iyi olacak. Bölge itibariyle çok isabetli bir karar olmuş” diye konuştu. 


Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ise “Çok keyifle pandeminin başından beri iki yıldır uğraşıyoruz. Denizli’ye böyle bir eser kazandırdığımız için çok mutlu ve keyifliyim. Çok iyi bir katılım oldu açılışımıza. Böyle günlerde eş dost görmek insanın mutluluğunu iki kat arttırıyor. Gelen dostlarıma ve siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. 4 torumunum isimlerinin baş harflerinden oluşan otelimiz, ismi ile de ailemiz için ayrıca önemli” dedi. 


Konuşmaların ardından diğer davetliler, hem ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante’yi gezdi, hem de canlı müzik eşliğinde sohbet etme imkanı buldu.