ANDROİD PİE YÜKLÜ TELEFONLAR İŞTE BÖYLE GÖRÜNÜYOR!

Samsung Experience 10 ile kullanıcılarını bambaşka bir arayüz tasarımı ile karşılayacak olan Samsung, bu konuda oldukça iddialı geliyor. Yeni Android sürümü ile Experience 10 arayüzünü harmanlayacak olan şirket, yenilenen tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Android 9.0 güncellemesini yeni arayüzü ile şereflendirecek olan Samsung, kullanıcılarına birçok yeniliği de beraberinde sunmayı hedefliyor.

  • 22 Eylül 2018 - 13:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Arayüz tarafında büyük bir değişime imza atacak olan Samsung, kullanıcılarına özel olarak bir gece modunu da sunacağını görmekteyiz. Daha yumuşak ve yuvarlak hatlara sahip olan ayarlar menüsü ve bildirim ekranı, S9‘a oldukça farklı bir hava kattığını videoda da rahatlıkla görebilirsiniz.

Galaxy S9 Plus modeli son alacağı güncelleme ile birlikte, son görevlerin açılma menüsü de baştan tasarlandığına şahit olmaktayız. S9 modelleri Android 9.0 ve Samsung Experience 10 arayüzü ile kısacası bambaşka bir görünüme kavuşacak.

shiftdelete'in haberine göre Samsung Experience 10 birlikte kamera arayüzünde de önemli değişiklikler yaşanacak. Paylaşılan videoda da göreceğiniz gibi, kamera modları arası geçiş artık daha kolay bir hale gelecek.