ANALARIN AHI SONLARINI GETİRECEK

Milletvekili Şahin Tin’den Evlatları PKK tarafından dağa kaçırılan analara destek;

  • 06 Eylül 2019 - 20:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Diyarbakır’da HDP binası önünde evlatları PKK tarafından dağa kaçırılan anaların eylemine destek verdi. “Bu haklı bir direniştir. Gözü yaşlı anaların haklı direnişi terörü bu topraklardan kazıyacak güce, kudrete ve cesarete sahiptir. Anaların ahı, teröristlerin de, terörist sevicilerin de onlara dışarıdan destek veren ağababalarının da sonunu getirecek” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den, Diyarbakır HDP il binası önünde PKK tarafından evlatları dağa kaçırılan anaların eylemine destek geldi. Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “İçlerinde taşıdıkları ihanet mağaralarında hainlik tezgâhlayanlar bu ağır vebalin altından kalkamayacaklar ve ezilmeye mahkûm olacaklar. Terör örgütlerinden evlatlarını kurtarmak için haklı bir direniş sergileyen analara desteğimiz tam” dedi.

“VİCDAN SAHİBİ HERKES BU SESE KULAK VERMELİ”

Vicdan sahibi herkesin orada nöbette olan anaların feryadına kulak vermesi gerektiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Diyarbakır’da analar bir direniş ateşi yaktılar. Aslında onların her zaman yüreği yanıyordu. Ciğerpareleri, evlatları ellerinden alınıyor, ailelerinden koparılıyor, ama hiç kimse buna dur diyemiyordu. Ve bir gün bir Hacire Ana çıktı, hainlere ve onun maşalarına “Verin evladımı” diye haykırdı. Hainler için bir evladın kıymeti olmayabilir. Bu hainler bayrağa sevdalı milletin evlatlarını birbirine kırdırmak için her türlü planı ve safsatayı da üretebilirler. Ancak Türk devleti asil duruşunu, güçlü yürüyüşünü ve sarsılmaz iradesini canı pahasına savunan aziz milletinin haklarını korumaktan ve savunmaktan asla geri durmaz, durmadı ve durmayacak da...” dedi.

“HAİNLER YERLE YEKSAN OLACAKLAR”

Hain PKK terör örgütü ve onun destekçileri anaların ahında yerle yeksan olacak diyen Milletvekili Şahin Tin; “Yüreksizler, içlerinde taşıdıkları ihanet mağaralarında hainlik tezgâhları kuruyorken, onlara kol kanat gerenler de boş durmayıp, ne diyeceğini ve ne yapacağını bilemez bir vaziyette sağa sola savrulmayı kendilerine görev edindiler. Kimileri teröre destek veriyor, kimileri de Atatürk posterlerini ihanet edenlere ve teröre destek verenlere hediye etmenin ve onları topluma alkışlatmanın gayretine ve derdine düşüyorlar. Anlaşılır gibi değil” dedi.

“MİLLETİN AĞIR SİLLESİNİ YİYECEKLER”

Şehit ailelerini ziyaret etmeyenlerin, evlatları dağa kaçırılan anaları görmezden gelenlerin ihanete ön ayak olanları ziyaret derdine düştüklerini dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Şehit ailelerini, evlatları dağlara kaçırılan anaları ziyaret etmeyenler ve tüm bunlar yetmiyormuş gibi hiç utanıp sıkılmadan PKK’ya her türlü desteği verenlerle gezenleri ziyaret etmekten geri durmayanlar er ya da geç hak ettiği cevabı milletin ağır sillesinden alacaklardır. Unutulmamalıdır ki; gün gelecek anaların öfkesi ve ahı, bu gözü dönmüş katilleri ve bunlarla birlikte kol kola halay çeken “Her şey güzel olacak” diyerek devletin değerlerine ihanet edenleri ve bu yolda yürüyenleri boğacaktır. Diyarbakır’da anaların yürüttüğü bu şerefli direnişe her zaman destek vereceğiz. Anaların ahı, teröristlerin de, terörist sevicilerin de onlara dışarıdan destek veren ağababalarının da sonunu getirecek. Bu vatan toprağında bir arada özgürce yaşamak için hep birlikte el ele vererek mücadele edeceğiz. Analarımızın direnişiyle terörün kökünü bu topraklardan kazıyacağız” dedi.