ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYE HAYKIRDI CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Denizli'de dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Kendi balkonundan ezan okuduktan sonra "Allah'ım sana geliyorum" diye bağıran, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen müzik öğretmeni, saatler sonra ölü bulundu.

  • 21 Nisan 2021 - 23:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesinde gerçekleşen korkunç olayda, gece 23.00 sıralarında ise Çarşı ve Mahalle bekçileri devriye sırasında bir apartmanın girişinde yerde hareketsiz yatan bir kişiyi buldu. Şahsı bulan bekçilerini ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede ise hayatını kaybeden kişinin 37 yaşındaki Erdal Taşbaş olduğunu öğrenildi. Taşbaş'ın gece saatlerinde üst kattaki komşusundan su istediği sonrasında ise 5. kattaki merdiven boşluğundan intihar ettiği düşünülüyor.

Olay yerinde bulunan kişilerin iddialarına göre talihsiz öğretmenin, akşam 18.30 sıralarında evinin balkonundan ezan okuduğu ardından ise "Allah'ım sana geliyorum" diye bağırdığı söylenildi. Ayrıca Taşbaş'ın geçtiğimiz aylarda Bakırköy Akıl ve Ruh Hastalıkları Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı.