ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Alkollü olduğu iddia edilen sürücü zincirleme kazaya sebep oldu

  • 27 Nisan 2019 - 23:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de gece saatlerinde yaşanan olay mahalleyi ayağa kaldırdı. Alkollü sürücü zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada korkulan bir yaralanma olmaması olayın tesellisi olarak kaldı.

Kaza, gece 02.00 sularında, Değirmen Önü mahallesi, Saltak ışıkları civarında meydana geldi. İddialara göre aşırı hızlı olduğu öğrenilen 34 NRK 65 plakalı araç sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol üzerinde park halinde bulunan 3 arabaya çarptıktan sonra durabilen araçtan sürücü burnu bile kanamadan çıkmayı başardı.

Çıkan gürültü ile yataklarından sıçrayan mahalle sakinleri hemen olayı polise ihbar etti. Polisin arandığını farkeden ve görgü şahitlerinin iddiasına göre aşırı alkollü olan şahıs ise aracını bırakıp olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Araçlarını evlerinin önüne park eden araç sahipleri ise büyük bir şok yaşadı. Gece aniden büyük bir gürültüyle yataklarından kalkan ve korku ve panik içerisinde pencerelerine çıkan mahalle sakinleri birde araçlarının kazaya karıştığını görünce ne yapacaklarını bilemediler. Olayda yaralanan bir kişinin olmaması ise en büyük teselli oldu.