ALKOLLÜ İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, alkollü olduğu belirlenen iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma sırasında bir kişi silah çekerek havaya ateş etti.

  • 08 Ocak 2024 - 20:00
  • Son Güncelleme : 08 Ocak 2024 - 20:11

Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerle ortaya çıktı. Görüntülerde, kavganın ardından yere düşen bazı kişilerin arkadaşları tarafından kaldırılmaya çalışıldığı, silah çeken kişinin arkadaşları tarafından engellenmeye çalışıldığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Kavga sonrasında tarafların olay yerinden ayrılarak dağıldığı belirtildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, şüphelilerin kimlik tespiti ve olayın detaylı bir şekilde soruşturulması için çalışmalara başladı.

Olayın neden çıktığı ve kavgaya karışan kişilerin durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polisin olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattığı bildirildi. Kamu güvenliğinin sağlanması ve benzer olayların önüne geçilmesi için polis, olaya karışan kişilerin ifadelerini almaya başladı.