AKŞENER'İN DENİZLİ ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞECEK

Perşembe günü Denizli’ye gelmesi beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli ziyaretini ziyaretin mitinge dönmesi nedeni ile 2 gün erteledi.

  • 17 Kasım 2021 - 11:29
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Kasım Perşembe günü Denizli’ye gelerek Pamukkale, Merkezefendi ve Sarayköy ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacaktı. Ziyaretin duyulmasıyla birlikte vatandaşlardan ziyaretin genişletilme talebinin gelmesinin ardından İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı durumu Genel Başkan Akşener’e iletti. Ziyaretin mitinge dönüştürülmesine karar verildi. Akşener, 20 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da 29 Ekim Bulvarı’nda Denizli ile buluşacak. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Genel başkanımız Meral Akşener’in Perşembe günü şehrimizde düzenleyeceği esnaf ziyareti duyulduğu andan itibaren vatandaşlarımızdan yoğun bir şekilde kapsamın genişletilmesi talepleri adeta yağmur gibi yağdı. Bu minvalde Sayın Genel başkanımıza durumu ilettiğimizde çok daha geniş kitlelere ulaşmak adına Denizli buluşmamızı Cumartesi günü saat 14’te 29 Ekim Bulvarı’nda miting biçime dönüştürme kararı hâsıl olmuştur.

Çoban ateşini yakan, şimdiye kadar olan tüm ziyaretlerini Sayın Genel başkanımızı bağrına basan Denizlili hemşerilerimizi Cumartesi günü saat 14’te 29 Ekim bulvarındaki büyük mitingimize bekliyoruz”.