AK PARTİ PAMUKKALE'DE KULİSLER BİRTAN ŞAHAN'I KONUŞUYOR!

Pamukkale'de Belediye Başkan Adaylığı İçin Kulislerde Birtan Şahan İsmi Konuşuluyor

  • 20 Ocak 2024 - 19:39
  • Son Güncelleme : 20 Ocak 2024 - 19:42

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale ilçesindeki Belediye Başkan adayının belirsizliği devam ederken, AK Parti kulislerinde Birtan Şahan ismi ön plana çıkıyor.

Denizli, [Tarih] - Cumhur İttifakı'nın 31 Mart yerel seçimleri için adaylarını belirlemeye yönelik çalışmalar devam ederken, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki belirsizlik dikkat çekiyor. Diğer iller ve ilçelerde adaylarını açıklayan Cumhur İttifakı, Pamukkale Belediye Başkan adayını henüz kamuoyuyla paylaşmış değil.

Mevcut Belediye Başkanı Avni Örki'nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile çalışma sürecini devam ettireceği konuşulurken, kulislerde yeni bir isim konuşulmaya başlandı. AK Parti içinde uzun süre görev almış, milletvekilliği adaylığı gibi önemli görevlerde bulunmuş olan Birtan Şahan, attığı bir sms ile gündeme geldi.

Partililere gönderdiği mesajda, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'a başarılar diliyorum. Denizli ve Pamukkale'miz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer veren Şahan, kulislerde isminin geçmesiyle birlikte dikkatleri üzerine çekti.

Parti içi kaynaklardan alınan bilgilere göre, Birtan Şahan'ın adı, Pamukkale Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olarak değerlendirilmeye başlandı. Şahan'ın Denizli ve Pamukkale için sunduğu hizmetler ve geçmişteki deneyimleri, parti içinde olumlu bir geri dönüş alıyor.

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan adayının netleşmesi beklenirken, Birtan Şahan'ın ismi, yerel siyasette merakla beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.