AİDAT İSTEYEN YÖNETİCİNİN EŞİNE BIÇAKLA SALDIRDI

Sarayköy ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Aidat parası isteyen apartman yöneticisinin önce eşine bıçakla saldırdılar ardından apartmanda bulunan deposunu gece vakti ateşe verdiler.

  • 09 Ağustos 2020 - 15:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Saraykoy.com.tr’nin haberine göre olay Sarayköy ilçesi Bala Mahallesi İki Bahçe Caddesi üzerinde bulunan Damla Apartmanında meydana geldi. Yakın zamanda apartman yöneticisi olarak seçilen evli ve 3 çocuk babası 38 yaşındaki Cemil Diler, 50 TL olan aidat ücretinin ödemesi için apartmandaki daireleri dolaştı. Tüm komşuları aidatlarını öderken içlerinden bir tanesi Diler’e hakaret ve tehdit etmeye başladı.

“5 YILDIR CEZAEVİNDEYİM SENİDE VURURUM”

Cemil Diler’in aidat istediği üst kat komşusu olan ve 5 yıldır cezaevinde olduğunu iddia eden 45 yaşlarındaki R.S isimli kadın, Diler’e iddaya  göre hakaret ve küfürler ederek aidatı ödemeyeceğini söyledi. Bu olayın ardından evine inen Diler, yaşadığı durumu eşiyle paylaştı ve tehdit edildiği için eşinin de dikkatli olmasını istedi.

EŞİNE BIÇAKLI SALDIRI

Yaşanan bu olayın ertesi günü R.S, elinde bıçakla Diler’in evde olmadığı bir anda evinin önüne gelerek kapıyı çaldı. Kapıyı açan Diler’in eşi ise bıçağı görünce kadınla mücadele etti ve kadının elini ısırarak elindeki bıçağı düşürtüp ardından korkuyla evine saklandı. R.S, bununlada kalmayarak salçalı suya kan görüntüsü vererek Diler’in kapısının önüne döktü.

“SÜREKLİ TEHDİTLER ALIYORUZ“

R.S’nin kendisinden ve eşi A.S’den sürekli tehditler aldıklarını söyleyen Diler ailesi, komşularının çocuklarının da kendileri hakkında apartmana uygunsuz ve küfür içeren sözler yazıp astığını yazıları kendisinin yazdığını ise itiraf ettiğini söylediler. Bu tehditlerin ardından Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikâyetçi olan Diler, Savcılığada çıktıklarını fakat bu aileye yönelik hiçbir şey yapılmadığını ifade ettiler.

“EVİMİ YAKMAKLA TEHDİT EDİP DEPOMU YAKTILAR”

Yapılan küfür ve hakaretlerin yanı sıra evini ve arabasını yakmakla tehdit ettiklerini söyleyen Cemil Diler, bu tehditin dün gece gerçek olduğunu iddia etti. Diler “Apartmanımızın altında 9 tane depo var, ama dün gece saat 02:00 sıralarında sadece benim depom yandı, itfaiyeciler zamanında gelmese belki tüm apartman yanacaktı. İtfaiye pazartesi günü gelip yangının çıkış nedeniyle ilgili rapor tutacak. Ama bunca kötülüğü yapan birileri varken bu apartmanda ve sadece benim depom yanmışken ben başkasından şüphelenmiyorum. Benim çocuklarım var ve onlarında psikolojisi çok bozuldu.  Yetkililer umarım kimse beni veya ailemden biri ölmeden sesimizi duyarlar.