ADD'DEN HAFTALIK GENÇLİK KURULU TOPLANTISI

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Gençlik Kurulu üyeleri, Dernek Binasında gerçekleştirdikleri toplantıda Dernek Çalışmaları ve yapılacak projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunup kararlar aldılar.

  • 17 Şubat 2020 - 11:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesinde bir araya gelen dernek üyesi gençler, çoğu üniversite öğrencisi olmak üzere aralarına yeni katılım sağlayan yeni arkadaşlarıyla beraber haftalık değerlendirme toplantısı düzenlediler. Derneğin Muammer Aksoy Konferans Salonunda bir araya gelen gençleri, Dernek başkanı Kadem Özbay da yalnız bırakmadı ve bir süre toplantıda yer aldı. Aynı şekilde uzun yıllar öncesinden bu yana aktif üye olan emekli katılımcılar da toplantının ilk bölümünde yer alarak gençlere tecrübeleri ışığında tavsiyelerde bulundular.

Burada Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kurulu Üyelerine hitap eden Dernek Başkanı Kadem Özbay, ADD’nin gençler tarafından yoğun bir ilgi görmesinin kendilerini hem mutlu ettiğini, hem de ülkenin geleceğine yönelik umutlarını yeşerttiğini dile getirdi.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk etkinlikleri başta olmak üzere pekçok faaliyetin manevi hazzının hiçbir şekilde ölçülemeyecek değerde olduğunun altını çizen Kadem Özbay, atacakları her türlü adımda kendisinin ve yönetiminin gençlerin yanında olacağını vurguladı.

Bir yolda sağlam adımlarla yürüyebilmek ve hedefe ulaşmak için yapılan işten zevk almanın önemine değinen Başkan Özbay, kendisinin de gençlerden hiçbir şekilde talimat tarzında bir isteğinin olmayacağını, ortak konuşma ve tartışma sonrasında alınan kararların başarıda asıl belirleyici olduğunu ifade etti.

Kadem Özbay’ın ve diğer Dernek Üyelerinin görüş ve tavsiyelerini iletmelerinin ardından gençlik Kurulu Başkanı Gamze Karalı başkanlığında toplantıya geçildi. Toplantıda yapılması planlanan etkinlikler ve bu etkinliklerde ADD’yi daha ileriye taşıyabilmek için yapılması gerekenler başta olmak üzere pekçok konu üzerinde görüş alışverişinde bulunulup kararlar alıdı.

Toplantı sonrasında da Dernek başkanı Kadem Özbay’ın odasına geçen gençler, burada ADD’ye yeni katılan arkadaşlarıyla tanışıp sohbet ettiler.