ADD DENİZLİ'DEN 30 AĞUSTOS YÜRÜYÜŞ PLANI

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi 30 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da Denizli Valiliği’ndeki Atatürk Anıtı önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşayacak.

  • 29 Ağustos 2020 - 15:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

30 Ağustos Zaferinin yıldönümünde Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesin etkinlik planını yaptı. ADD Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde kutlayacaklarını duyurdu.

Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini hatırlatan ADD Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay: “30 Ağustos;  emperyalistlere ve işbirlikçilerine karşı kazanılan eşsiz zaferin miladıdır! 30 Ağustos; yurttaş kimliğine dayalı tam bağımsız Türkiye cumhuriyetinin tüm dünyaya ilanıdır! 30 Ağustos; bu coğrafyanın en haklı, en onurlu, en kutsal savaşı ve zaferidir! Bu nedenle, kısıtlanamaz ve yasaklanamaz” dedi.

Valilik önündeki etkinliğe çağrı yapan Özbay: “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yaratıcısı Başkomutan ve Büyük Devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ü ve yoldaşlarını, vatan savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla ve özlemle anıyoruz. 30 Ağustos Pazar saat 16.00’da tüm yurtta olduğu gibi Denizlimizde de ellerimizde Türk bayraklarımız, Atatürk’lü bayraklarımız ve karanfillerimiz ile Valilik önündeki Atatürk anıtında olacağız” ifadelerini kullandı.