ADD DENİZLİ'DE BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 33. yıl dönümü büyük bir çoşkuyla kutlandı.

  • 31 Mayıs 2022 - 02:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Atatürkçü Düşünce Derneği 33. yaşını kutlarken, Denizli şubesi ise 30. yılına adım attı. Büyük bir çoşkuyla yapılan kutlamada ise katılımcılar hep birlikte gönüllerince vakit geçirdiler. 


ADD Denizli şubesinin düzenlediği etkinlik nedeniyle toplanan üyeler, yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Rohat Tan'ın sahne alarak şarkılar söylediği etkinlikte şubeye yeni üye olanlara ise kartları dağıtıldı. Denizli'de bulunan siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının da katılım gösterdiği gecede katılımcılar bir arada olmanın mutluluğuyla hasret giderdi.

Etkinlikte söz alan ADD Denizli Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Berkay Salmaz; "Davetlerimize karşılık vererek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bizler Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz. Omuz omuza verdiğimiz mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Gençlik kolları başkanının ardından katılımcılara seslenen ADD Denizli Şubesi Başkanı Azize Akdemir ise; "30 yılı aşkın yürüttümüz çalışmalarla özellikle gençlik için önemli adımlar attık. Hem Denizli'de hemde yurdun her köşesinde çalışmalarımız devam edecektir. Bugün 327 şubesi olan derneğimizin 3. şubesinin Denizli'de açılmış olması ise bizim için ayrı bir gururdur. Bugüne kadar derneğimiz çatısı altında görev almış ve yönetimde bulunmuş herkese teşekkür ederiz" dedi.



Haber Foto Galeri