ADD DENİZLİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesinde Başkan Kadem Özbay'ın Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı olması nedeni ile görevinden ayrılmasının ardından yeni başkan Azize Akdemir oldu. Bugün yapılan toplantıda yönetim kurulu üyelerinin de yeni görevleri belli oldu.

  • 04 Eylül 2021 - 05:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi tarafından yapılan yazılı  açıklamada “Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay’ın EĞİTİM-İŞ Sendikası Genel Başkanlığına seçilmesi dolaysıyla derneğimizde yeni görev dağılımı yapıldı. Yapılan toplantıda Azize Akdemir oy birliği ile Dernek Şube Başkanlığına seçilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

Başkan olarak Azize Akdemir'in görev yapacağı Atatürkçü Düşünce Derneğinde Başkan Yardımcılığına Sercan Çavuşoğlu, Yazmanlığa Nuri Sertkaya, Saymanlığa Sündüz Seçkiner Başsorğun yine oy birliği ile seçildi. Üyeler Gökhan Deda, Yıldız Yılık, Yusuf Tonka, Ayşe Nigan Nazlım, Halil Akçil yönetim kurulu üyeliklerine devam edecek. 

Sendika adına yapılan yazılı açıklama "Yapılan toplantıda Kadem Özbay’a başarılı çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür edilerek, yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Derneğimizce pandeminin etkisini kaybetmesi ile çalışmaların yeni dönemde hızlı olarak devam etmesi kararı alınmıştır. Derneğimize üye olan öğrencilerle birebir ilgilenmenin yanı sıra koro çalışmaları, halk eğitim kursları ve burs faaliyetlerimiz de devam edecektir. Ayrıca kültürel ve tarihi mekânlara geziler düzenlenerek üyelerimizdeki tarihsel bilincin geliştirilmesi noktasında da çalışmalarımız sürecektir. Her türlü sivil toplum örgütü ile diyalogumuzun devam edeceği ve toplumsal hareketlere de aktif olarak katılımımızın süreceğini de vurgularız. Atatürkçü Düşüncenin Denizli’de daha çok güç kazanması ve özellikle de gençlik arasında daha da köklenmesi adına gerek teorik, gerek pratik her türlü faaliyetlerimiz de sürecektir” ifadeleri kullanıldı.