ADD BULDAN'DA YENİ BİNASINI AÇTI

Atatürkçü düşünce derneği Buldan şubesinin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

  • 14 Eylül 2022 - 13:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ADD genel merkez yönetim kurulu üyesi Arif Güvenir, ADD Genel merkez denetleme kurulu başkanı Nihat Çetin, denetleme kurulu başkan yardımcısı Kemal Aslan ve Denizli deki Add şube başkanları ve yöneticileri ile Buldan halkı katıldı. 



Açılış sonrası Denizli Eşgüdüm Başkanı Azize Akdemir başkanlığında eşgüdüm toplantısı yapıldı. 

Başkan Akdemir yaptığı konuşmada: "Kemalizm, tam bağımsızlık, ulusal birlik, laiklik, akıl ve bilimi kullanarak çağdaşlık, yurtta barış dünyada barış, kesinlikle emperyalizme karşı olmak ve sürekli devrimciliktir.Her Kemalist gibi Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti omuzlarımızda taşıyoruz. Koşullar ne olursa olsun, ödeyeceğimiz bedel ne olursa olsun son nefesimize kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. ADD Denizli  şubeleri olarak en kutsal görevimiz Cumhuriyetimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, ulusal birliğimize, laikliğe, evrensel bir lider olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve geleceği de aydınlatan ilkelerine sahip çıkmayı sürdürmektir. Atatürk’ün yoldaşları olarak hep birlikte çalışacağız.”ifadeleri yer aldı.

Toplantıda ayrıca ileride yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde ve Türkiye'nin içinde bulunduğu gündemle ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur