AA VERİLERİ GERİDEN GELİYOR KAZANAN ÖRKİ

Denizli geneli seçim sonuçlarında değişikliğe giden Anadolu Ajansı verileri Divarcı’yı önde göstermişti. İlçeden alınan verilere göre durumun bunun tam tersi olduğunu görülüyor.

  • 01 Nisan 2019 - 11:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Anadolu Ajansı’nın veri akışlarında değişiklik yapması ile birlikte Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Ahmet Divarcı’nın önde göründü. Ancak CHP’den alınan bilgiye göre Anadolu Ajansı’nın verilerinin çok geride olduğu ve Divarcı ile Örki arasında 8000 oy farkı bulunduğu ve bu farkın kapanma ihtimali olmaması nedeniyle Örki’nin seçimi önde bitirdiği ifade edildi.

Dün geceden itibaren Denizli ve bazı ilçelerinde veri girişi duran Anadolu Ajansı, İstanbul’a girdiği yeni verilerin ardından Denizli’deki verilerinde de değişiklik göründü. Denizli’nin iki merkez ilçesini de CHP’de gösteren Anadolu Ajansı verilerinin şu anda doğru rakamları göstermediği ve Divarcı’nın öde olmadığı anlaşıldı. Denizli’de CHP’den alınan bilgiye göre oy farkının 8000 civarında olduğu ve Avni Örki’nin başkanlık yarışında ipi gögüslediği ifade edildi.