80 YILLIK YOL SORUNU BİTTİ

Çameli Belediyesi Çameli'li vatandaşların ulaşımı sorununu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çameli İlçesi Akpınar Mahallesi Kötürler Mevkiinde yolu açık olmayan bir vatandaşın ikamet ettiği yol güzergahında yol açtı.

  • 03 Ekim 2022 - 12:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bu kapsamda 80 yıldır yol sorunu olduğunu dile getiren Dilek Akyol 1 Asıra yakın Babam ve Dedemin ikamet ettiği Kışın yağan kar ve yağmur nedeniyle çok zorluklar çektiğini farklı bir güzergâhtan evlerine ulaştığını belirtti. Başkanımız halkın taleplerini dinlediği gibi çözüm üreterek sonuçlandırması beni çok mutlu etti. Çameli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Evimizin  yolunu açarak beni de sevindirdikleri için Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

MUHTAR’DAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Akpınar Mahalle Muhtarı Hasbi Kaya Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine Mahallem Adına tekrar canı gönülden teşekkür ediyorum. Mahallemizin bu mevkiinde ikamet eden vatandaşımız uzun yıllardır yol sorunu ile karşı karşıyaydı açılan stabilize yol sayesinde artık daha rahat ulaşabilecek dedi.