61 BİN 312 KİŞİ UÇAĞI TERCİH ETTİ

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Eylül ayı havalimanı istatistiklerine göre; eylül ayında Denizli Çardak Havalimanı iç hat yolcu trafiği 48.434, dış hat yolcu trafiği 12.878, toplam yolcu trafiği ise 61.312 oldu.

  • 12 Ekim 2019 - 04:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

2019 yılı Eylül ayında Denizli Çardak Havalimanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği 343, dış hatlar uçak trafiği 64 olmak üzere, toplam uçak trafiği 407 olarak gerçekleşti.

2019 yılı Eylül ayında Denizli Çardak Havalimanı yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise toplamda 644 ton oldu.

9 Aylık Gerçekleşmeler…

Denizli Çardak Havalimanı 2019 yılı Eylül ayı sonu itibarıyla hizmet verilen yolcu sayısı 486.342, uçak trafiği 4.457, yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 4.963 ton olarak gerçekleşti.

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE YERİNİZİ ALIN

Türkiye’de havacılık sektörü her yıl gelişiyor. Taşınan yolcu sayısı artıyor, havayolları filolarına yeni uçaklar katıyor. Dev bir ekonomi haline gelen havacılık sektöründeki bu büyük gelişmeye paralel olarak eğitimli uçuş personeli ihtiyacı ise günden güne artış gösteriyor. İşte bu noktada devreye Güneş Akademi’nin kurduğu Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yapılan Kabin Memurluğu Kursları devreye giriyor.

Türkiye’de ve dünyada günden güne gelişen havacılık sektöründe kaliteli elemanlar yetiştirmek için Güneş Akademi bir ilke imza daha imza atarak Kabin Memurluğu Kursları açtı. Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla yapılan bu eğitimlerin sonucunda Güneş Kariyer imzasıyla sektöre 1-0 önde başlayan kaliteli personel yetiştiriyor. 3 ay süren eğitimin ardından gireceğiniz sınav ile Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alacak ve sektöre daha hızlı bir giriş yapabilme fırsatı yakalayacaksınız.

Güneş Akademi kurucusu Cengiz Varol, büyüyen havacılık sektöründe kaliteli personel ihtiyacının günden güne arttığını dile getirdi. Varol; “Dünyanın örnek aldığı bir havalimanımız var. Bu sebeple ciddi bir iş potansiyeli taşıyor. Bununla birlikte birçok havayolu şirketi bünyesine her gün yeni bir uçak katıyor. Bu uçaklarda çalışacak olan personeller ise büyük bir titizlik ile seçiliyor. Kurslarımızda bu titizliklerin hepsini dikkate alarak gerekli tüm eğitimleri veriyoruz. Bu eğitim sonunda sertifika alan tüm kursiyerlerimiz sektöre 1-0 önde başlıyorlar. Bizlerde Güneş Akademi olarak kursiyerlerimizin istihdamı konusunda havayolları şirketleri ile gelebilecekleri ortak alanlar yaratmak içinde gayret gösteriyoruz” dedi.