57 GENÇLİK ÖZÜR MESAJI YAYINLADI

57 Gençlik Taraftar Grubu; şampiyonluk kupasının cezaevine götürülmesinin ardından çıkan olaylardan ve yaşanan krizlerden dolayı, “Denizli ve spor camiasından ve Denizlispor’a gönül verenlerden özür diledi.

  • 26 Haziran 2019 - 01:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlispor’un 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupasını cezaevine götüren 57 Gençlik Taraftar Grubu mensupları büyük bir krize yol açmıştı.

Yeşil Cephe Taraftar Grubu’nun tepkisi kısa sürede büyümüş ve Denizlispor Yönetimi istifaya davet edilmişti. Günlerce süren tartışmaların ardından 57 Gençlik Taraftar Grubu sosyal medya hesaplarından özür mesajı yayımladı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPILDI

57 Gençlik Taraftar Grubu Tribün Başkanları Murat Akar ve Tanju Bayındır, imzalı basın açıklamasında şu sözlere yer verildi: “Geçtiğimiz günlerde herkesin bildiği üzere tribün liderlerimiz tarafından cezaevinin önüne şampiyonluk kupasını hiç bir art niyet olmadan götürmeleri, fotoğraf çekilmeleri tepkilere sebep olmuştu. Bu olayın tahrik sebebi olduğunu düşündüğümüz için geçmişte yaşanan olayların tekrar yaşanmaması, suçsuz, günahsız, olaylar ile alakaları olmayan insanların zarar görmemesi, herkesin ortak sevdası şanlı DENİZLİSPOR’umuzun bir daha böyle üzücü hadiselerle adının anılmaması adına, yanlışımızın olduğu yerde; Denizli ve spor camiasından, Denizli kamuoyundan ve şanlı Denizlisporumuza gönül vermiş renktaşlarımızdan özür dileriz… Geçmişte yaşanan üzücü olayların önüne geçmek adına, bu olayların bir daha yaşanmaması, bizler için şampiyonluktan da, gruplardan da önemli olduğunu hatırlatır, Saygılar sunanız”