5. KARİYER GÜNLERİ ÇEVRİMİÇİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, geleneksel olarak düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ni bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştirdi.

  • 12 Nisan 2021 - 08:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

PAÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kariyer Günleri’nin beşincisi bu yıl Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu pandemi süreci nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuray Selma Özdipçiner'in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların yetkililerinin konuşmalarının ardından öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla devam etti. Prof. Dr. Serkan Bertan, Dr. Öğr. Üyesi Serap Alkaya, Arş. Gör. Dr. Nisan Yozukmaz, Arş. Gör. Özge Kocabulut ve Arş. Gör. Emre Atik moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler otelciler ile etkileşim sağlama imkânı buldular.

Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Bertan'ın kapanış konuşmasıyla biten 5. Kariyer Günleri’nde her yıl olduğu gibi yine çok sayıda öğrenci sektör temsilcileri ile bir araya gelerek kariyer geliştirme fırsatı yakaladı.