25 KİŞİLİK GRUP BIÇAK VE SOPAYLA BİRBİRİNE GİRDİ

Denizli Devlet Hastanesi acil servisinin önünde iki ailenin karıştığı kavgada bıçaklar çekildi. Kısa sürede büyüyen kavgaya müdahale etmekte zorlanan emniyet güçleri takviye destek talebinde bulundu.

  • 28 Ağustos 2020 - 11:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde meydana gelen olayda, hastanenin acil girişinde karşılaşan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede alevlendi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından yaklaşık 25 kişilik iki grup birbirlerine saldırmaya başlayınca ortalık savaş alanına döndü. O esnada taraflardan birkaç kişi araçlara yönelerek, sopa ve döner bıçağı gibi malzemeler ile birbirlerine saldırınca kavgada kan aktı. Denizli Devlet Hastanesi Acil girişine kadar sürüklenen gruba güvenlik personeli ve polisi ayırmaya çalışsa da çabalar çaresiz kaldı. Hastane polisi olay yerine takviye kuvvet istemek amaçlı anons geçti.

1 KİŞİ YARALANDI, 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İki grup arasında ki kavgada döner bıçağıyla bir kişi yaralandı. Sağlık görevlileri, yaralı şahsı hemen tedavi altına aldı. O esnada polis ekipleri öfkeli grubu Çocuk Acil kısmında bir süre tutarak olaya karışan kişileri sakinleştirmek için konuşmaya başladı. Polis ekipleri kavgaya karışan 4 şahsı ise gözaltına alarak kavgayı sonlandırdı. Hastaneye kaldırılan şahsın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.