20 ÇOCUK VE AİLESİ İLK KEZ SİNEMAYLA BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 seçimleri öncesi açıkladığı vizyon projesi ile eş zamanlı olarak Denizli de düğmeye basarak vatandaşla buluşmaya ve projelerini gerçekleştirmeye başladı. Geçtiğimiz ay düzenlenen il ve ilçelerdeki kadın kolları başkanları ve yöneticileri üyelerin katıldığı Temel Siyasi Eğitim meyvelerini vermeye başladı. Eğitimlerini alan gruplar projelerini yapmaya başladılar.

  • 04 Aralık 2022 - 03:48
  • Son Güncelleme : 04 Aralık 2022 - 03:59

Bu sosyal proje grublarının neticesinde dün Denizli'nin Buldan, Pamukkale. Honaz ilçelerinin değişik mahallerinden 20 çoçuk ve ailesini ilk kez sinemada buluşturuldu.

Buldan'ın Karşıyaka, Gölbaşı ve Kadıköy, Pamukkale'nin Anafartalar, Aktepe ve Cumhuriyet ile Honaz'dan 20 çoçuk ve ailesi "YUNUS ÇOÇUK" adlı filme götürüldü. Filmin bitiminde çoçuklar Merkezefendi Kadın kooperatifinde aileleriyle birlikte yemeklerini yiyerek güzel bir gün geçirme fırsatı yakaladı.


CHP Parti Okulu Eğitim Koordinatörü, Proje Danışmanı Necdet BARDAN, PROJE EKİBİ; Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Mahinur DİNGİL, Buldan Kadın Kolları Başkanı Hülya BAŞİŞÇİ, Çal kadın kolları Başkanı Sevilay BAHÇECİ, Şemşi KARA ASLAN, Duygu KONYALIOĞLU, Şerife KARCIER, Umit TUNÇ'tan oluşan proje grubuna Buldan ilçe başkanı Şenol Cerit, Buldan ilçe yönetim kurulu üyesi Müjgan Yiğit KEYİK'inde destekleriyle gerçekleşen projeye  Ali KURT, Ali Osman HORZUM, Ramazan ÇETİN, Gülin COŞKUN'da katkı koydular.


Parti Egitim Koordınatörü Necdet BARDAN "iktidar yolunda Örgütlerimizle dayanışma içinde projeleri tek tek yaşama geçirerek iktidara hazırlanıyoruz, mahalle , cadde, sokak, ev, her alan çalışma kapsamımız içinde her alanda, heran hazırız.. Dayanışarak güçbirliği ile birleşe birleşe, bilgiyle, donanımla iktidara geleceğiz. Örgütümüz özverili, halkımız hazır " dedi.