2 BİN 660 DOLARDAN BAŞLAYAN ÜCRETLERLE İŞE BAŞLAYIN

Emirates Havayolları'nın kabin görevlisi alımları için lansman çalışmaları hızlandı.

  • 18 Ekim 2019 - 09:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Günden güne hızla büyüyen havacılık sektöründe havayolu şirketleri memur alımlarında hızlanmaya başladı.

Emirates Havayolları'nın, kabin görevlisi alımı için İstanbul'da düzenlediği etkinliğe yoğun katılım gözlendi. Kabin görevlisi olmak için Türkler dışında Türkiye'de yaşayan yabancılar da etkinliğe büyük ilgi gösterdi. İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak ve Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. Emirates, İstanbul dışında 21 Ekim'de Antalya'da da kabin görevlisi alımıyla ilgili etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.

DENİZLİ'DE KABİN MEMURLUĞU KURSUNA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR

Denizli'de ilk ve tek olan kabin memurluğu kurslarına da yoğun ilgi gösteriliyor. Güneş Akademi farkıyla 3 aylık eğitim sürecinin ardından mezun olan kursiyerler işe alım sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları ile 1-0 önde başlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Güneş Akademi kurucusu Cengiz Varol; “Günden güne büyüyen bir havacılık sektörü var. Bu sebeple ciddi bir iş potansiyeli taşıyor. Bununla birlikte birçok havayolu şirketi bünyesine her gün yeni bir uçak katıyor. Bu uçaklarda çalışacak olan personeller ise büyük bir titizlik ile seçiliyor. Kurslarımızda bu titizliklerin hepsini dikkate alarak gerekli tüm eğitimleri veriyoruz. Bu eğitim sonunda sertifika alan tüm kursiyerlerimiz sektöre 1-0 önde başlıyorlar. Bizlerde Güneş Akademi olarak kursiyerlerimizin istihdamı konusunda havayolları şirketleri ile gelebilecekleri ortak alanlar yaratmak içinde gayret gösteriyoruz” dedi.