19-25 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

  • 19 Ekim 2020 - 13:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar: Etrafınıza karşı olan merakınız yeni alanlara açılmanızı sağlayabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla fikir çatışmalarına karşı dikkatli olun, kolay ikna olmayacak, aynı düzlemde buluşmaya yanaşmayacaksınız, tam tersi karşı tarafta böyle davranabilir. Cuma günü ortak para işlerinizde sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Ortağınızın veya partnerinizin parasal konularda bazı sıkıntılarına kasım başına kadar açık olabilirsiniz. Bu dönemde bir borcun altına girmeyin, kredi almayın, yatırım yapmamaya özen gösterin. Kendi finansınızı korumaya çalışın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğalar: İş hayatınızdaki zorlanmaları, özel hayatınıza yansıtmamanız gereken bir ay içindesiniz. Gelecek planlarınızda, işle ilgili konularda haftaortası bazı sorunlar kopukluklar oluşabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı şüpheyle yaklaşmayın. Cuma günü özel hayatınızda bir takım sıkıntı ve sorunları ortaya çıkartabilir. İlişkinizde tansiyonlu durumlar varsa bu durumların arttığını görebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de sorunlara açık olmalısınız. Eski ilişki sorunları nüksedebilir veya eski ilişkileriniz bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir. Taşınmayı düşünüyorsanız bu alanda da bazı aksilik ve sorunlara açık olmalısınız.

Sevgili ikizler ve yükselen ikizler: Bu hafta düşüncelerinizde rahat olmayabilirsiniz, derinden çıkan güçlü duygularla özel hayatınızda derine gitme, araştırma ve şüphe duyduğunuz konuları ortaya çıkarma isteğinize ket vurmaya çalışın. iş, hizmet alanlarınızda geriliyecek. Bu alanlarda iyi ilişkiler içinde olduğunuz kişilerle, kadınlarla aranızdaki ilişkiler bu süreçte gerilebilir. Yanınızda çalıştırdığınız kişilere, elemanlarınıza ya da beraber çalıştığınız insanlara karşı dikkatli olun, onların hayatındaki değişimler bir şekilde sizin de hayatınızı etkileyecek. Yine bu süreçte sağlığınızda bazı sıkıntıların ortaya çıkması muhtemel. Hormonal dengesizliklere, cinsel hastalıklara, daha önceden tekrar etmiş sağlık sorunlarına karşı dikkat edin. Şimdiye kadar Jüpiter size kilo aldırdıysa yaşayacağınız bazı sıkıntılarla bu dönemde kilo vermeniz söz konusu olabilir.

Sevgili yengeç ve yükselen yengeçler: bu hafta aşk hayatınızda bazı konuları yeniden gözden geçireceksiniz. Sağlığınız ile ilgili yrni kararlar verip değişime geçebilirsiniz. İş alanında daha otoriter olabilir ilişkilerinizi güçlendirip, ruhsal ve kişisel değişim içerisinde olabilirsiniz. ortak gelirlerde büyük kazanç sağlayacaksınız. Yind de aile hayatınızdaki bazı konuşmalar sevdiğiniz insandan şüphe etmenize ve bazı konuların kafanıza takılmasına neden olabilir. Hafta ortasında fikirsel anlaşmazlıklara dikkat edin. Bu alanda 8 yıl önce yaşadığınız olayların bir benzeri karşınıza gelebilir. O dönemde yaşadığınız çözüme ulaşmamış, yarım kalmış helalleşilmemiş bir aşk varsa bu döngüde karşınıza gelebilir. Birkaç ay önce bir ayrılma yaşadıysanız bu dönemde geri gönüşlerde olabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan sevgi bağınızda bazı sıkıntılara açık olacaksınız. Bu dönemde evlenme, ilişkiye dönme, başlama kararı almamalısınız. Var olan ilişkinizde sıkıntı ve sorunlarınız ortaya çıkarsa bunları çözmeye çalışın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar: Attığınız adımları, girişimlerinizin bazılarını şüpheyle karşılayabilir, ikna olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz Ekim başında yüksek olacak. Arkadaşlarınızdan edineceğiniz güzel bilgiler bu hafta sizi keyiflendirebilir. Aile büyüklerinizden bazılarıyla aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Aile ortamlarınızda sadece kendinizi düşünebilir ve sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem evinizde yeni bir iş başlatmak, evinize eşya almak, dekorasyona kalkışmak, yuva kurmak için de uygun bir dönem olmayabilir. Diğer yandan aile büyüklerinizle aranızı düzeltmek, eski konuların üstünden geçmek, özürlerinizi sunmak için bu dönemi kullanabilirsiniz. Ay sonuna kadar emlak işlerinizde satış için desteklenecek, alım konularında desteklenmeyeceksiniz sevgili Aslanlar dikkat!

Sevgili Başak ve yükselen Başaklar.: Parasal konularda kafanıza takılan konular hafta ortasında kafanızı kurcalayacak. Riskli adımlardan bu hafta uzak durun. İletişim, satış, reklam, pazarlama, network, bilgisayar, ulaşım işlerinizde ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara Kasım artasına kadar açıksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla ( kardeş, abi, abla, akraba, komşu, yakın dostlar) ilişki sorunlarına dikkat edin. Parasal işlerinizi bu 40 günlük süreçte yapabiliyorsanız başlatmayın.

öğrenciyseniz kısa vadeli eğitim, öğrenim hayatınızda bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Okulunuzda, derslere, gereçlere yapacağınız harcamalarınız artabilir. Eğitmenlerinizle ilişkilerinize dikkat edin.

Sevgili Terazi ve yükselen Teraziler: Ailenizde üzerinizde etkisi olan kişilerle anlaşmak, aynı fikirleri paylaşmak hafta ortasında kolay olmayabilir. Ekim sonuna kadar parasal konularda sıkıntı ve sorunlarla uğraşabilirsiniz. Büyük bir borcun altına girmeyin, yatırım yapmayın, çok para harcamayın sevgili Teraziler. Hatırlatmada bulunmak gerekirse Venüs sizin yönetici gezegeniniz, değişimler ve büyük adımlar için desteklenmeyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınız, sağlığınız ve ödemeleriniz için elinizden para çıkabilir. 2012 yılının sonbahar aylarında yaşadığınız durumlara benzer olaylar karşınıza gelebilir.

Sevgili akrep ve yükselen akrepler: Bu hafta Kendinize ve yapacaklarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü şüphe mekanizmanız fazla çalışabilir, olayların derinine gitmek isteyen yapınızla bazı konuları deşmekten, tek bir noktaya takılmaktan kendinizi alıkoyamayabilirsiniz. Bu süreçte arkadaş ilişkilerinizi çok zorlamayın. Rahatlayacak, iletişimsel gücünüzün daha etkili çalıştığına şahit olacaksınız.

31 Ekim’e kadar özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli kararlar almayın. Görüntünüzü değiştirmeyin. Çok lüks harcamalardan kaçının. Bu dönemde lütfen evlenmeyin, eski ilişkilerin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. 2012 yılının sonbahar aylarında yaşadığınız durumlara benzer olaylar karşınıza gelebilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta Çevrenize karşı biraz şüpheci yaklaşabilirsiniz. Bu ay kendinizi, ilişkilerinizi gözden geçirmeli, değişmesi gerekenler üzerine planlar yapmalısınız. İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar, arkadaşlarınızla ilişki problemleri karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözemediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız, sağlığınız, güzelliğiniz bu dönemde zayıflayabilir. Kesinlikle önemli bir ameliyat, estetik operasyondan uzak durun, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Daha önceden sorun yaşadığınız, tanıdığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz. Yurtdışı işlerinizde de sorunlara açık olacaksınız.

Sevgili oğlak ve yükselen oğlaklar: Bu hafta Şüphelerinizi kendinize saklamayı unutmamalı, olayların altındaki sebepleri ararken daha az kontrolcü olmalısınız. İnatçı tavırlarınızla işlerinize ket vurmayın ve yüzleşmekten korkmayın. Gücünüzü kullanmak istediğiniz noktalarda bu hafta rahatlayacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri, sosyal çevre bağınızı sorgulamanıza neden olacak olan venüs gerilemesinde eski dostluklar, eski çevre ve arkadaşlarınızla daha fazla görüşeceksiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda mesafeler oluşabilir. Önemli bir davet veya organizasyon işiniz varsa ay sonuna kadar bu alanlarda sıkıntılar oluşabilir. Birden fazla işle uğraşıyorsanız işlerinizin gelirlerinde de sıkıntılar karşınıza gelebilir.

Sevgili kova ve yükselen kovalar: kendi yapabileceklerinize inanmalı, şüpheci yapınızla karşınıza gelen işleri elinizle itmemelisiniz. Önemli bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. Kariyer evinizde gerileme olduğu için toplum önü işlerinizde, kariyerinizde patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkileri zorlayabilir. Bu dönemde popülerliğinizde sıkıntılar oluşabilir. Eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinize dikkat edin. Bu dönemde evliliğe adım atmayın, yeni bir işe başlamayın. Ay sonuna kadar dikkatli olun. Daha önceden iş yaptığınız, bağlantınız olan konulara yoğunlaşabilir ve geçmişe özlem duyabilirsiniz. Anne tarafına, eşinizin ailesindeki kadınlara bu dönemde dikkat edin. İlişkileriniz sınanabilir veya onların hayatında zorlanmalar oluşabilir.

Sevgili Balık ve yükselen balıklar: Arkadaşlarınızla, çevrenizle bu hafta maddi konularda takışmayın, birbirinizi çok zorlamayın. Seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, yurtdışı bağlantılı konular, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda bazı ilişkilerinizin bozulduğunu ve bu alanlarda bazı zorlukların karşınıza geldiğini görebilirsiniz görebilirsiniz. Bu alanlarda eskiden tanıdığınız ve ilişki içinde olduğunuz insanlarla yeniden iş yapma olasılığınız oluşabilir. Uzakta bulunan akrabalarınızın hayatında, eşinizin kardeşleriyle olan ilişkilerinizde de sıkıntılar oluşabilir. Yine ay sonuna kadar eğitim alanlarınızdaki ilişkileri sınanabilir. Öğrenme heyecanınızı ve isteğinizi kaydebebilir ve başka konulara öncelik verebilirsiniz.