18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NDE LOKMA HAYRI

Merkezefendi Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde belediye hizmet binası önünde ve İlbade Mahallesi’nde lokma hayrı yaptı.

  • 18 Mart 2021 - 14:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale ilçe Başkanı Arda Arpacı, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcılar Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım, muhtarlar ve meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Cumhuriyetin ilk adımlarının atıldığı Çanakkale’de vatan ve bağımsızlık uğruna can veren her kahramanın sonsuza kadar kalplerde yaşayacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Çanakkale’de tarihe geçen büyük bir zafer kazanıldığını söyledi. Başkan Doğan, “1. Dünya Savaşı’nın hayati önem taşıyan cephelerinden biri olan Çanakkale’deki mücadele, inanç ve birlik, milletimizin kaderine yön vererek tarihe altın harflerle yazılmıştır. Kahraman askerlerimiz ve milletimiz canlarını feda ederek bizlere bu vatanı emanet etmiştir. Başta ebedi Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andığımız bu günde Merkezefendi Belediyesi olarak lokma hayrı gerçekleştirdik. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.