128 MİLYAR DOLAR NEREDE?

CHP’li Gülizar Biçer Karaca: Denizli’de işyerini kapatmak zorunda kalan EYT’li hemşehrim İsmail Yılmaz adına soruyorum: 128 Milyar Dolar Nerede?

  • 14 Nisan 2021 - 11:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bu kez TBMM kürsüsünden sordu: 128 Milyar dolar Nerede? "Gözyaşları arasında kahvehanesini kapatan İsmail Yılmaz adına soruyorum 128 milyar dolar nerede?"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli’de Kayıhan Mahallesi’nde işlettiği kıraathaneyi gözyaşları içerisinde kapatan İsmail Yılmaz'ın yaşadığı sorunlara değindi.

Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yaptığı konuşmada "Biliyorsunuz partim tarafından verilen 128 milyar doların nereye gittiğine ilişkin genel görüşme önerisi reddedildi. Ben de bu kürsüden tekrar sormak istiyorum. Denizli'de Kayıhan Mahallesinde 12 yıldan bu yana kahvehanecilik yapan ve çocuklarını o kahvehaneden kazandığı para ile doyuran İsmail Yılmaz 15 gün önce gözyaşları içerisinde kahvehanesini kapatmak zorunda kaldı. Çocuklarının rızkını maalesef bu şekilde heba etti. Ben de soruyorum, İsmail Yılmaz adına soruyorum 128 milyar dolar nerede" dedi.