12 YAŞINDAKİ TALİHSİZ KIZ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Rusya'dan tatil için ailesiyle Bodrum'a gelen ve 18 Ağustos tarihinde kaldıkları otelin havuzunda kolunu su tahliye pompasına kaptırarak boğulma tehlikesi geçiren 12 yaşındaki Alisa Adamova, tedavi gördüğü pamukkale üniversitesi hastanesinde yaşam mücadelesini kaybetti.

  • 29 Ağustos 2019 - 16:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Rusya'nın St. Petersburg kentinden ailesiyle birlikte tatil için Türkiye'ye gelen 12 yaşındaki Alisa Adamova, 18 Ağustos'ta, Bodrum'da kaldıkları otelin havuzunda talihsiz bir kaza yaşamıştı.

Alise Adamova geçirdiği kötü kazada yüzerken, kolunu su tahliye pompasına kaptırmıştı. Rus çocuk, pompanın, borunun içine doğru çektiği kolunu kurtaramadı. Boğulmak üzere olan Alisa, babası ve görevliler tarafından kolu borudan çıkarılarak, kurtarıldı.

Çok fazla su yutan Alisa, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Rus çocuk, buradan da ambulansla Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan talihsiz kız, dün akşam, 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Cansız bedeni ailesine teslim edilen Alisa Adamova, toprağa verilmek üzere Rusya'ya götürüldü.