11 YAŞINDAKİ ENES'İN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Denizli’de dün akşam saatlerinde kaybolduktan sonra sabah saatlerinde bir inşaatın bodrum katında ölü bulunan Nuri Karakuzu hakkında korkutucu bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre internet kafede Mavi Balina olarak bilinen oyunu oynayan Karakuzu, oyundan sonra giderek kendini astı.

  • 09 Nisan 2019 - 09:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Serinhisar’da dün gece boyunca aranan Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nuri Enes Karakuzu’dan acı haber sabah saatlerinde geldi. Dün sabah okula gitmediği öğrenilen fakat bir süre sonra arkadaşları sayesinde bulunan Karakuzu'nun, ders bitiminde okuldan ayrıldığı kaydedildi.

 EN SON İNTERNET KAFEDE GÖRÜLDÜ

Okul sonrası arkadaşlarıyla internet kafeye giden Nuri Enes Karakuzu'nun buradan nereye gittiği ise belirlenemedi. Tüm ilçeyi teyakkuza geçiren olay sonrası, gece boyunca Nuri’yi arama çalışmaları sürdü. Gece boyunca ilçede çok sayıda vatandaş Nuri’yi bulabilmek için seferber oldu.

ACI HABER GELDİ

Herkes Nuri’yi ararken, acı haber sabah saatlerinde geldi. Edinilen bilgiye göre küçük çocuğun cansız bedeni Kaya Mahallesi’nde bir inşaatın bodrum katında bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Bölgede ekiplerin incelemesi sürüyor.

MAVİ BALİNA ÖLÜME SÜRÜKLEDİ İDDİASI

Sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılan küçük çocuk için, ürpertici bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre okul sonrası gittiği internet kafede Mavi Balina olarak bilinen oyunu oynadığı iddia edilen Nuri’nin, oyun sonrası giderek kendini intihar ettiği iddia edildi. İddianın üzerine polis, soruşturma başlattı.

MAVİ BALİNA NEDİR?

Mavi Balina, “Mavi Balina Challenge” olarak da bilinen ve birçok ülkede oynanabildiği iddia edilen bir internet oyunudur. İddialara göre oyun 50 bölümden oluşuyor ve son bölümde oyuncunun intihar etmesi isteniyor. Oyun, ilk olarak 2013 yılında VKontakte isimli sosyal ağda yer alan “ölüm grubu” isimli bir grup üzerinden yayılmaya başladı. Oyun sebebiyle ilk intihar 2015 yılında gerçekleşti.