YANAN FABRİKANIN YETKİLİLERİ GAZETECİLERE SALDIRDI

Dün akşam saatlerinde OSB'de başlayan yangın hızla büyüdü. Fabrika yangınında gazeteci meslektaşlarımıza fabrika yetkilileri tarafından saldırı gerçekleşti.

  • 05 Ağustos 2019 - 06:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün akşam saatlerinde Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin teslim aldığı fabrikada zaman zaman patlamalarında yaşanması büyük paniğe neden oldu.

Olay yerine giden gazeteci meslektaşlarımıza fabrika yetkilileri olduğu öğrenilen şahıslar tarafından saldırı gerçekleşti. Olay yerinde jandarmanın müdahalesi ile saldırganlar uzaklaştırılırken aralarında bir bayan muhabirinde bulunduğu meslektaşlarımız zor anlar yaşadı.

Beysu Atık Geri Dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangına Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler müdahalede bulundu. İhbar üzerine bölgeye 50 itfaiye aracı, 120 personel, 3 iş makinesi, 4 su tankeri gönderildi. Yangını söndürmek için fabrikanın dört bir yanından müdahale eden itfaiye erleri alevleri kontrol altına almak için uğraş verdi. Yangın esnasında zaman zaman küçük çaplı patlamalar gerçekleşti. İtfaiyeninde zor şartlar altında çalıştığı yangın saatler sonra kontrol altına alınabildi. Fabrikanın 2017 yılında 2 kez daha yandığı öğrenildi.