YAĞIŞ İLÇELERDE SEL OLUŞTURDU

Denizli'de akşamüstü saatlerinde başlayan sağanak yağış ilçeleri etkisi altına aldı. İlçelerde selin etkisiyle ciddi maddi hasarlar meydana gelmeye başladı.

  • 15 Haziran 2019 - 13:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli bugün akşamüstü saatlerinde sağanak yağışın etkisinde kaldı. Gök gürültülü sağanak yağış ilçelerde sel meydana gelmesine neden oldu.

Serinhisar ilçesinde Kefe yaylasından vatandaşlar selden dolayı mahsur kaldı. Acıpayam ilçesi Kuyucak mahallesinde selden dolayı bir araç önce sürüklendi ardından resmen suya gömüldü. O anlar ise orada bulunan vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  Pınarkent Mahallesinde ise sular köprüyü tıkadı.

DERE TAŞTI ZARAR CAN YAKTI

En büyük felaketi yaşayan ilçelerden biri Acıpayam ilçesi oldu. Kuyucak Mahallesi’nde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle dere taştı. Derenin kenarında evi bulunan Çetin Akkuş’a ait 20 KC 517 plakalı araç sel sularına kapılarak sürüklendi. Korku filmlerini aratmayan bu görüntüler sonrası vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Selden dolayı birçok tarım alanı sular altında kaldı. Zararın boyutu ise suların tamamen çekilmesinden sonra tespit edilecek.

AYRINTILAR BİRAZDAN...