ÜCRETSİZ İNTERNET MÜJDESİ

Merkezefendi yollarını adım adım arşınlayan Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Saltak ve Çaybaşı Caddesi esnafını ziyaret etti, dert dinledi, projelerini anlattı. Yine yoğun ilgiyle karşılanan Doğan, ücretsiz internet hizmeti müjdesi verdi

  • 23 Şubat 2019 - 15:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezfendi’nin seçmenlerde büyük heyecan yaratan kadın belediye başkan adayı Şeniz Doğan, seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. Millet İttifakı adına CHP’den yarışa giren Doğan, ilçeyi adım adım arşınlıyor. Her gün yüzlerce seçmen ile yüz yüze görüşen, ellerini sıkarak destek isteyen Doğan’a sokaktaki ilgi gün geçtikçe artıyor.

DOĞAN VE EKİBİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Doğan ve ekibi son olarak ilçenin en önemli caddeleri arasında yer alan Çaybaşı ve Saltak’ta esnafı ziyaret etti. Yeni projelerinden bahseden, sıkça mevcut yönetim hakkında şikayet dinleyen ve dikkat çekici boyutta ilgiyle karşılanan Doğan ve ekibinin yüzü gülüyor. Kendisine gösterilen ilgi hakkında “Çaldığımız her kapıda sanki vatandaşlar ağız birliği yapmışçasına bize sevgi ve ilgilerini dile getiriyor, değişim taleplerini iletiyorlar” diye konuşan Doğan, “Bu ilgi ben ve ekibimin sorumluluğunu da arttırıyor. Onların 31 Mart’ta yüzlerini yere eğmemek adına elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HAYATTAN KOPMAYACAKSINIZ

Cadde ve sokakların hareketlenmesi ve dolayısıyla esnafın yüzünün gülmesi adına projelerini anlatan Doğan, ilçe sakinlerinin ücretsiz olarak yararlanacağı internet paylaşım noktaları oluşturacakları müjdesini verdi. “Özellikle park ve meydanlarda kuracağımız internet paylaşım noktalarıyla hayattan kopmayacaksınız. Bizler gerçek yaşamın sokaklarda, caddelerde olduğuna inanıyoruz. Başta gençleri, aileleri parklara, meydanlara ve sokaklara indirmek adına ücretsiz internet hizmetini önemsiyoruz” diye konuştu.