TEKNİK ADAMDAN İLK YORUM: DÜN YOK BUGÜN VAR

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, deplasmanda 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Futbolda dün yoktur bugün vardır. Bugün de çok önemli bir maç oynadık. İki takım oyuncularını kutluyorum” dedi.

  • 25 Ağustos 2019 - 22:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Süper Ligin 2. haftasında  Antalyaspor ile Denizlispor Antalya Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Yukatel Denizlispor, 2-0'lık galibiyetle taçlandırdı. Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Denizlispor'un teknik adamı Yücel İldiz, “Zor bir müsabakaya geleceğimizi biliyorduk. Antalyaspor sezona iyi başladı. Biz de ilk maçımızda geçen yılın lig şampiyonunu yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Uzun yıllar sonra lige çıktık. Antalyaspor'un geçen sezondan beri istikrarlı bir gidişi var. Futbolda dün yoktur bugün vardır. Bugün de çok önemli bir maç oynadık. İki takım oyuncularını kutluyorum” dedi.

HASILATIN EMİNE BULUT’UN KIZINA BAĞIŞLANMASI 3 PUANDAN DAHA ÖNEMLİ

Maçın hasılatının Emine Bulut’un kızına bağışlanacağını hatırlatan başarılı İldiz, bu yapılanın 3 puandan daha önemli olduğunu ifade ederek, “İlk deplasmanımızı kayıpsız geçtiğimiz için Antalyaspor gibi zor bir rakibi yendiğimiz için mutluyuz. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Ancak bugünün en önemli yanı 3 puan değil. Sahaya gelen tüm spor severlere teşekkür ediyorum. Antalyaspor yönetimi bu maçın hasılatını, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızının geleceği için bağışladı. Umarım ülkemiz bir daha böyle şeyler yaşamaz. Bu maçın bana göre 3 puandan daha önemli yanı buydu” ifadelerini kullandı.