SKM’YE COŞKULU AÇILIŞ

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Subaşıoğlu, kürsüden hemşerilerine “2019-2024 dönemi Allah’ın izniyle Merkezefendi Belediyemizle ilgili çok farklı bir dönem olacak” diye seslendi. Subaşıoğlu, “2014-2019 dönemi Merkezefendi Belediyesi için hem kuruluş dönemi oldu hem de bizler için bir çıraklık dönemi oldu. Bu çıraklık döneminde birçok proje Merkezefendili hemşerilerimizin, sizlerin hizmetine sunuldu. Bu dönem artık çıraklığın sona erdiği, kalfalığın ve ustalığın başladığı dönem olacak” dedi. Açılışa katılan vatandaşlar Subaşıoğlu’nun coşkulu konuşmasına uzun süre alkışlayarak destek verdi.

  • 09 Şubat 2019 - 21:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Ziya Gökalp, AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Büyük Birlik Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Aytekin Abaş, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ve vatandaşlar katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, açılış alanına eşi Hacer Subaşıoğlu ile yürüyerek geldi. Subaşıoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

BAŞER “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET AŞKIYLA KOŞTURUYORUZ”

Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde konuşan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Merkezefendi Belediyemizin adayı Merkezefendi için 2014 yılından bu yana gece gündüz demeden millete, bizlere hizmet aşkıyla koşturan Muhammet Subaşıoğlu. Biliyorsunuz bu dönemde çok daha güzel, daha önceki zamanlarda hayallerimizde olan bir şey gerçekleştirdik. O da Cumhur İttifakı’dır. Cumhur İttifakı liderlerin kapalı kapılar ardında konuştuğu değil, FETÖ’nün tankların, topların, uçakların namlusunu millete çevirdiği o 15 Temmuz’daki karanlık gecede milletimizin vatan aşkıyla, omuz omuza, vatanın bekası için oluşturduğu bir ittifaktır. Ve pazara kadar sürecek bir ittifak değil, Allah’ın izniyle ilanihaye sürecek bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nın oluşmasının önünü açan Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Büyük Birlik Partisi Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye çok teşekkür ediyoruz. ‘Tevazu, samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işidir’ diyerek milletimize hizmet etmeye talibiz. Hedefimiz, istisnasız tüm fertleriyle milletimizin gönlünü fethetmek ardından da teveccühlerine layık olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Merkezefendi’de Muhammet Subaşıoğlu Başkanımızla çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

GÖKALP, “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Ziya Gökalp, Cumhur İttifakı’nın başarısı için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Gökalp, “Merkezefendi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. 15 Temmuzda başlayıp ve hala devam eden, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte irade ortaya koyarak hayata geçirilen Cumhur İttifakı aziz milletimiz tarafından benimsenmiş ve kabul edilmiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Cumhur İttifakı’nın meyvelerini hep birlikte alarak başta büyükşehir olmak üzere 19 ilçemizde Cumhur İttifakının başarısı için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

SUBAŞIOĞLU COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİ, “TEKRAR BİR BESMELE ÇEKİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, kürsüye davet edildiğinde coşku tavan yaptı. Vatandaşlara seslenen Subaşıoğlu, “Bugün burada 2019-2024 dönemi için tekrar bir besmele çekiyoruz. Tekrar bir start veriyoruz. İkinci dönem için tekrar yola çıkıyoruz. Sizler bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah razı olsun, hoş geldiniz, şeref verdiniz. 2014 yılında Denizlimiz büyükşehir oldu. Büyükşehirle birlikte merkezde oluşan iki merkez ilçeden birisi olarak bizler Merkezefendi’de siz değerli hemşirelerimizin 31 Martta vermiş oldukları destekle göreve geldik. Bugüne kadar Merkezefendi Belediyesi sadece yeni kurulan 28 ilçe belediye arasında değil tüm Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe belediyesi arasında en çok ve en çeşitli proje üreten, yapan belediye olmuştur” ifadelerini kullandı.

“BU DÖNEMDE BAŞLATIP DA BİTİRMEDİĞİMİZ HİÇBİR PROJE KALMAYACAK”

2018 yılının açılış yılı olarak geçtiğini belirten Subaşıoğlu, “2018 yılı Merkezefendi için vizyon projelerin açılış yılı olacak dedik. Geçtiğimiz yıl bu saatlerde bu tarihte Bereketler Toplantı ve Sergi Salonumuzun açılışıyla başlatmış olduğumuz açılışlar zincirimizin bir sonraki halkası 9 Haziran tarihinde Denizli’de görülmemiş bir katılımla tam 50 bin hemşerimizin katılımıyla Ornaz Vadisi oldu. Katılımınız için desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ornaz Vadisi’ni açtık durmadık. 1 Eylül tarihinde Hürriyet gazetesi tarafından 2017 yılında organize edilen ‘Sing Of The City Awards’ yarışmasında Türkiye’de devam etmekte olan en iyi sosyo-kültürel yapı dalında altın madalya, altın kelebek ödülü alan Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’mızın açılışını gerçekleştirdik. Durmadık 17 Eylül tarihinde 2018-2019 Denizli’deki eğitim öğretim yılının açılışını, Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun açılışıyla yaptık. Durmadık 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde sadece Denizli’de değil, tüm Türkiye’de parmakla gösterilen, engelli kardeşlerimiz için küçük bir üniversite olan Engelsiz Yaşam Akademimizin açılışını gerçekleştirdik. Ve finali de yine ödüllü bir projemizle, 9 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Merkez Kütüphanemizin açılışıyla yapacağız. İnşallah 31 Mart 2019 tarihine kadar da 3 önemli açılışımız olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak bu dönemde başlatıp da bitirmediğimiz, nihayetlendirmediğimiz, açılışını gerçekleştirmediğimiz inşallah hiçbir proje kalmayacak” diye konuştu.

“MERKEZEFENDİ’DE DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “2014-2019 dönemi Merkezefendi Belediyesi için hem kuruluş dönemi oldu, hem de bizler için bir çıraklık dönemi oldu. Bu çıraklık döneminde birçok proje Merkezefendili hemşerilerimizin, sizlerin hizmetine sunuldu. 2019-2024 dönemi Allah’ın izniyle Merkezefendi Belediyemizle ilgili çok farklı bir dönem olacak. Bu dönem artık çıraklığın sona erdiği, kalfalığın ve ustalığın başladığı dönem olacak. Bu dönemle ilgili yeni dönemle ilgili bir sloganımız var. ‘Merkezefendi’de yeni hedefler, yeni projeler için, 2014’de başladığımız ilk günkü aşkla ve büyük bir heyecanla Merkezefendi’de durmak yok, yola devam’ diyoruz. Açılışını sizlerin katılımı ve desteği ile gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağ olun, var olun” diyerek sözlerini tamamladı.

ZOLAN “TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYARAK BUGÜN DENİZLİ’MİZİ DAHA GÜZEL HALE GETİRDİK”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şükürler olsun yine milletimizin karşısına çıkarak, onların vermiş olduğu emanetlerle yapmış olduğumuz o güzel işlerle, milletimizin taleplerini karşılayarak, onların güvenlerine layık olarak, gece gündüz çalışarak, taş üstüne taş koyarak bugün Denizli’mizi daha güzel hale getirdik. Denizli’mizin merkezinde her şey baştan aşağı yenilendi. Denizli’nin çoktan hak etmiş olduğu o Büyükşehiri hep arzu ettik, hep istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız teveccüh göstererek Denizli’mizin bu hak ettiği büyükşehiri verdiler. Bugüne kadar ne yaptıysak beraber yaptık. Denizli’miz bu hale geldiyse sizlerle birlikte oldu. 2014 yılında yeni kurulan ilçelerimizle birlikte Denizli’mize tüm ilde hizmet etmeye başladık. Bu 5 yılda çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da yine el ele, kol kola hizmet destanlarını yazmaya devam edeceğiz” dedi.

“BİZLERİN YAPTIKLARI ORTADADIR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Zolan sözlerini şöyle tamamladı: “Çok değerli Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu Bey, 5 yılda Merkezefendi’yi birçok eserlerle, taş üstüne taş koyarak, çalışarak güzel bir hale getirmiştir. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı gayretle, aynı samimiyetle ve aynı tevazuyla çalışmalarına taş üstüne taş koymaya devam edecektir. Tabi ki bu yürüyüşte bizlerle birlikte olmaya karar veren çok değerli Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beye çok çok teşekkür ediyorum. Büyük Birlik Partisi de bu yürüyüşte bizlerle beraber olacaktır. Hepsinden Allah razı olsun. Bizlerin yaptıkları ortadadır. Denizlimizin geldiği nokta buradadır. Denizli’mizin 19 ilçesinde hizmet destanları yazmaya devam ediyoruz. Yazmaya da hep beraber devam edeceğiz. Ben bu seçim koordinasyon merkezimizin seçimde çok güzel hizmetlere ev sahipliği yapmasını ve sonuçta zafere götürmesini temenni ediyorum. Hepimize, partimize, ülkemize, şehrimize hayırlı olsun, uğurlu olsun”

ÖK, “MERKEZEFENDİ’DE GELİŞİM VE DEĞİŞİM HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİ”

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, “Bugün Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı için buradayız. Merkezefendi’de Muhammet Başkan ile birlikte gelişim ve değişim hızlı bir şekilde devam etti. Merkezefendi ’deki projeleri görüyoruz. Muhammet Başkanımız projeleri saydı. Gerçekten 5 yılın içerisinde gerçekleşmesi kolay projeler değildi ama kendisi bunu çok güzel başardı. Tabi aynı zamanda sadece yapısal projelerde değil sosyal belediyecilik anlamında da çok büyük aşamalar kaydedildi. Dolayısıyla bu seçimlerde Denizli’ye bu kadar emeğini vermiş, bu kadar ilçemizi, Merkezefendi’yi, Denizli’yi vizyon şehir yapmış, dünya şehirleriyle yarışacak hale getirdikleri için hem Muhammet Başkanımıza hem de Osman Başkanımıza destek olmamız lazım. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hayırlı olmasını, buradan güzel projeler çıkmasını temenni ederek hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

TİN, “SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİMİZİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin önemli bir dönüm noktasında olduklarının altını çizerek, “Çok önemli, çok ulvi bir davanın başlangıcındayız. Bu dava için hep beraber 17 yıl önce çıkmış olduğumuz bu yolda, Türkiye’de önemli bir dönüm noktasındayız. Türkiye önemli bir atılım içerisinde. 24 Haziran’da Cumhur ittifakı ile birlikte Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile Türkiye yeni bir yola girmiştir. Ben inanıyorum ki 31 Mart’tan sonra da Merkezefendi’de, Pamukkale’de, Denizli’nin bütün ilçelerinde ve Büyükşehir’de yaşamı kolaylaştıracak güzel hizmetler yapılacaktır. Bu seçim döneminde seçim koordinasyon merkezimizin, partimizin, teşkilat mensuplarımızın, gençlerimizin, kadın kollarımızın hep birlikte en iyi şekilde hizmet edeceği inancıyla Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İL BAŞKANI FİLİZ, “BAŞKANIMIZLA YENİ REKORLARA İMZA ATACAĞIZ”

Törende konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Burada göz temasıyla hepinizin gözündeki muhabbeti görüyor ve o muhabbetin bize verdiği sıcaklığı hissediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerine doğru Ak Parti il teşkilatı olarak 19 ilçemizde hazırladığımız seçim koordinasyon merkezlerimizden ilkini bugün Merkezefendi’de açıyoruz. Burada başladığımız bu çalışmamız, Denizli’nin bütün ilçelerinde, mahallelerinde, kapı kapı devam edecek, dalga dalga tüm Denizli’de hissedilecek. Cumhurbaşkanımızın verdiği görevlerle Denizli’de AK Partili belediye başkanlarımızın dokunmadığı yürek kalmamış. Merkezefendi Belediyesinin kurucu başkanı da olan Muhammet Subaşıoğlu davamızda uzun yıllar emek vermiş ve bugüne kadar sadece Denizli’de değil Türkiye’de ödüller kazanmış birçok projeye imza atmıştır. Muhammet Başkanla ‘Durmak yok, yola devam’, başkanımızla yeni rekorlara imza atacağız. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören dava adamları lazım… Seçim Koordinasyon Merkezimiz hayırlı olsun” dedi.

ÖZKAN,“MUHAMMET SUBAŞIOĞLU İLE MERKEZEFENDİMİZ BİR BAŞKA GÜLÜYOR”

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, “Derdimiz her zaman hizmet belediyeciliği oldu. Merkezefendimizin gayretli, çalışkan ve dinamik Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Merkezefendimiz bir başka gülüyor. Muhammet Başkanımız her evde, her çocuğun gönlüne girmek için gayretlerini ortaya koydu. Merkezefendimizde muhteşem bir hizmet belediyeciliğinin karşılığını inşallah 31 Mart akşamı hep beraber alacağız. Muhammet Subaşıoğlu Başkanımıza kefiliz. Allah’ın izni ile yolumuz açık olsun, rabbim birliğimizi beraberliğimizi perçinlesin. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezi, Cumhur İttifakı’nın, aziz milletimizin ve Denizlimizin kutlu ve muhteşem bir zaferine vesile olsun” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurdelesi kesildi.