ŞENİZ DOĞAN MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ'NDE GÖREV BAŞINA GEÇTİ

31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibini bile ciddi bir oranda geride bırakarak Merkezefendi Belediye başkanı olan Şeniz Doğan iş başı yaptı.

  • 05 Nisan 2019 - 08:34
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün mazbatasını alarak resmen Merkezefendi belediye başkanı olan Şeniz Doğan bugün Merkezefendi belediyesinde iş başı yaptı.

Sabah erken saatlerde avukatlar günü nedeniyle bir programa katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, oradan Merkezefendi Belediyesine gitti.

Merkezefendi Belediyesi'nde personel tarafından çiçeklerle karşılanan Şeniz Doğan makamına geçerek tebrikleri aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şimdiden yapacağımız hizmetler tüm Merkezefendi'ye hayırlı uğurlu olsun dedi. Şeniz Doğan; "Dün mazbatamızı aldık bugün Merkezefendi Belediyemize geldik. Ben bugüne kadar Denizlimiz için Merkezefendimiz için taşı taş üstüne koyan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrada güzel projelerle Merkezefendimiz için birlikte çalışıp birlikte üreteceğiz. Artık Merkezefendi'nin zaman kaybetmeye vakti yok. Ekibim ve ben hayata geçireceğimiz projeler için şimdiden çok heyecanlıyız. Bizler Merkezefendi'de herkesi kucaklamak istiyoruz. Merkezefendi'de kardeşlik huzur ve barış istiyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışımız olacak. Merkezefendi'yi ortak akılla yöneteceğiz. Artık biz yaptık oldu anlayışı olmayacak. Merkezefendimizi marka ilçe yapmak için bu yola çıktık. Bu zamana kadar bana destek olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra Merkezefendi'nin başkanıyım. Artık bu makamın kapısı hiç bir zaman kapalı olmayacak tüm hemşehrilerimize açık olacak" dedi.

Merkezefendi eski belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun karşılamada olmaması nedeniyle gelen sorulara yanıt veren Doğan; "Muhammet bey bugün burada yok. Vardır onunda bir bildiği biz onada çok teşekkür ediyoruz. Biz sonradan onlara teşekkürümüzü ileteceğiz. Yapmış olduğu hizmetler için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.