POTANIN LİDERİ MERKEZEFENDİ KOCAELİ DEPLASMANINDA

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 17.haftasında 15 Şubat Cuma günü saat 18.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile karşılaşacak.

  • 12 Şubat 2019 - 04:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin 16.haftasında karşı karşıya geldiği Bornova Belediyespor ‘u 65-57 yenerek liderliğini sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, bu hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a konuk olacak. Ligde oynadığı 15 maçı da kazanarak, Türkiye Basketbol Liglerinde tek namağlup unvanını taşıyan Denizli Basket, bu maçtan da galip ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Kocaeli deplasmanından da galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Ateşdağlı, “Ligin iyi takımlardan olan Bornova Belediyespor’u evimizde 65-57 mağlup ettik. İyi mücadelenin olduğu bir maçtı. Bu maçı da kazanarak yolumuza namağlup şekilde devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Kocaeli deplasmanı var. Çalışmalarımızı, hazırlıklarımızı buna göre yapacağız. Lider olduğumuz Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu’nda emin adımlarla ilerliyoruz. Kağıtspor maçından evimize galip dönmeyi hedefliyoruz” dedi.